Az elegáns és eredeti megjelenés a tárgyakba is új életet lehel, hát még a fényképeinkbe! A családi örökség megújításához sokszor elég egy egyedi képkeret, s máris varázslatos hangulatot teremthetünk a lakásban. A különféle kreatív megoldások már a lakberendezők szívébe is belopták magukat, így nincs akadály az alkalmazásuk előtt sem. 

A következő cikkben most megtudhatod, hogy milyen fényképtartók a népszerűek 2022-ben. Tarts velem te is, és fedezzük fel együtt ezt a páratlan fényképtartó kínálatot!

Hová helyezzük a fényképeket?

A fényképek elhelyezését illetően számos lehetőségünk van, hiszen annyi helyen mutatnak jól! Egy antik komód felett, egy lépcsőfordulóban, de még egy konyhában is bearanyozzák a légkört. A családi fotókat sokan madzaggal és mutatós szalagokkal ékesítik, de nem ritka az évszaknak megfelelő természetes dekoráció sem. Ráadásul a Designmarket képkeret kínálatában szintén találhatunk olyan termékeket, amelyek különösen látványos eredményt szülnek. 

Azt mondják, hogy a változatosság a megjelenést fokozza, így minél több megoldást kipróbálunk, annál érdekesebbé tehetjük lakásunkat. Az ötletes kreációkat akár feliratokkal is kiegészíthetjük, de sok esetben már nincs is ezekre szükség. Ez főleg akkor igaz, amikor egyedi fényképtartók mellett döntünk.

Különleges képkeretek nyomában

Először is le kell szögeznünk, hogy a fényképtartóknak nem egy típusa van. Kezdjük a falra akasztható darabokkal! Ezek között 4-5 darabos szettekkel is találkozhatunk, de sokszor a 7-8 darabos, montázshoz hasonló változatok szintén lenyűgözhetnek minket. Az acél vagy fa anyagból készült termékek színvilága ugyancsak változatos. 

Beszerezhetünk asztali fényképtartókat is, amelyekben egy vagy akár több kisebb kép férhet el. Ha pedig valami igazán különlegeset szeretnénk venni, akkor például egy mez alakú keret vagy egy fára hasonlító, csipeszes darab jöhet szóba. 

Különleges formák és színek

A tervezők sosem spórolnak a színekkel, a formákkal. Jó példa erre a függőlegesen lógó fényképtartó is, amely már önmagában gyönyörű, művészi tárgynak minősül. A lekerekített, szögletes megoldások, illetve a 3D keretek ugyancsak feldobják a teret. 

A klasszikus fekete szín mellett az arany, az ezüst, illetve a rózsaarany árnyalat szintén dominál idén. A fémkeretek elegáns és egyben modern hatást keltenek, míg a fa változatok tökéletesen harmonizálnak a skandináv jellegű berendezésekkel. A kő hatású és a tiszta üveg képkeretek segítenek nekünk játszani a különböző anyagok ötvözésével. Kell ennél több?

Látod? Mindig megtalálod a szükséges termékeket, csak a megfelelő kompozíciót kell összeállítanod! 2022-ben egy lakásból sem hiányozhatnak a legszebb design képkeretek. Remélem, ezt most már te is így gondolod!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.