A LikeNews is beszámolt róla a napokban, hogy az Exatlon Hungary egyik versenyzőjének, Nagy Daninak sajnos fel kellet adnia a versenyt és haza kellett repülnie Magyarországra.

Több hetes rehabilitáció vár rá

Mint ismert Nagy Daninak orvosi utasításra kellett abbahagyni a versenyt, ugyanis nemrégiben olyan súlyos sérülést szerzett az egyik futam alatt, hogy szirénázó mentő vitte el. A versenyzőre most több hetes rehabilitáció vár. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Még Dominikán kezelni kezdték a sérülését

A vlogger sérülését még Dominikán megpróbálták kezelni, a versenybe is szeretett volna visszatérni, ám a bokája nem bírta a terhelést, így nem volt más választása, mint hazajönni. Magyarországról egy kerekesszékből jelentkezett be az Instagram oldalán.

Mutatjuk a fotót!

Különleges hazaút

„Különleges hazaút volt az fix, nem így terveztem az elején. Végig a történteken gondolkodtam, jól esett egy picit egyedül lenni. Mire hazaértem sikerült elrendezni sokmindent magamban, de azért ez hosszú folyamat lesz.” – írja bejegyzésében Dani.

Szabó Franciska is megsérült

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta a napokban megsérült a Bajnokok Szabó Franciskája is.

A lába sérült meg

Mint megírtuk a lánynak a lába sérült meg.

Fájdalomcsillapítót kapott

A sportoló a társainak elmondta, hogy erős fájdalomcsillapítót kapott, valamint további vizsgálatok várnak rá, de szúrásszerűen fáj neki.

Nagyon félt

Franci korábban elmondta nagyon fél, hogy Nagy Dani sorsára jut és neki is el kell búcsúznia a versenytől.

Szabó Franciska most helyzetjelentést adott állapotáról, valamint elárulta, milyen kilátásai vannak a versennyel kapcsolatban

Franci elárulta, hogy a lába már sokat javult, a fájdalom is minimális, úgy véli 1-2 napon belül versenybe tudna szállni.

Itt a videó!

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Exatlon Hungary