Két esküvőt is tartanak Mészáros Lőrincék. Az ország leggazdagabb ember először Tihanyban veszi el szerelmét, majd állítólag Dominikán is összeházasodik Várkonyi Andreával.

Kétszer IGEN!

Kétszer mondja ki a boldogító IGEN-t Mészáros Lőrincnek Várkonyi Andrea. A szerelmesek nem elégszenek meg egy esküvővel. Tihanyban és Dominikán is összeházasodnak. 

Gönczi Gábor is fellép

Story magazin úgy értesült, hogy a balatoni esküvő nagyon is magyaros lesz a lagzi, legalábbis ami a fellépőket illeti, mert Gönczi Gábor és együttese, illetve Várkonyi Andrea jó barátnőjének lánya, Radics Gigi szolgáltatja majd a talpalávalót.

Széket cseréltek Gönczi Gáborral

2016-ban egyébként a TV2 híradójának székében Várkonyi Andreát és akkori műsorvezető párját, Azurák Csabát, Gönczi Gábor és Marsi Anikó váltotta, úgy hírlik, Várkonyi nem önszántából lépett le a Tényekből.

Elegánsan visszafogott

Mészáros Lőrinc és a műsorvezetőből lett üzletasszony tihanyi esküvőjét szeptember második felében tartját. A menyasszony állítólag ragaszkodik hozzá, hogy a magyar tervező, Merő Péter ruháját viselje, valamint ahhoz is, hogy a ceremónia és a környezet elegánsan visszafogott legyen. A cikk folytatódik, kattints ide!

Kiemelt kép: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea