Mindent el kell kezdeni egyszer. Senki sem született úgy, hogy minden ott van a tarsolyában, ugyanakkor manapság, az internet korában mindent meg lehet tanulni, mindenről meg lehet szerezni a szükséges információkat, méghozzá pillanatok alatt. Kiváltképp hasznos ez az olyan témák tekintetében, amit mindenki előszeretettel kerülget, és senki sem hajlandó róla őszintén és nyíltan beszélni.

Ilyen többek között az önkielégítés, ami már önmagában is kellően kényes téma, ám ha még megfejeljük a vibrátorok használatával, akkor aztán végleg magunk maradunk. Vagy mégsem? Szerencsére akadnak olyan szexshopok, amelyek nem csupán az eladási számokat szeretnék növelni, hanem a szexuális edukációt is céljukként tűzték ki, ahogy azt az Erotikashow.hu teszi a vibrátoraival.

Most akkor szabad vagy nem?

Igen érdekes téma az önkielégítés. Míg évszázadokon keresztül üldözték, tiltották, büntették, az utóbbi években, évtizedekben teljes pálfordulás következett be.

Tudósok, szakemberek egyöntetű véleménye, hogy az önkielégítés bizonyítottan stresszcsökkentő hatással bír, és egy egészséges, boldog élet alappillére, lévén, hogy hozzájárul ahhoz is, hogy jobban megismerjük saját testünket és annak működését.

Így aztán erősen javallott néha önmagunkhoz nyúlni, hiszen csak jót teszünk vele!

Érdemes már az elején is vibrátort bevetni?

Jogosan merül fel a kérdés, hogy mennyire kell saját magunkra hagyatkozni, és mennyire tanácsos már a maszturbálási karrier legelején ellőni az olyan opciókat, mint a dildó vagy a vibrátor.

Egyetemleges válasz sajnos nem létezik, ugyanakkor talán akad egyfajta ranglétra a szexuális játékszerek között is, amit esetleg figyelembe vehetünk.

A legelső alkalmakkor tanácsos csak a saját kezünket használni, hogy kicsit megismerjük a testünket, hozzászokjunk az új érzéshez. Ha ezen túl vagyunk, akkor először az olyan vibrátorokat lesz jó kipróbálni, amelyek a léghullám erejével izgatják a csiklónkat. Aztán szépen lehet fokozatosan haladni: amikor már hozzá is érünk saját erővel a klitoriszhoz, majd a vibráció erejével kényeztetjük magunkat, végül következhet a behatolás, sőt, később akár az anális opciókat is számba vehetjük.

Ha ez utóbbit szeretnénk kipróbálni, tartsuk észben, hogy egy nyíláshoz egy vibrátort vagy dildót használunk a fertőzések elkerülése érdekében.

Mi lesz a szűzhártyával?

Akadnak olyannyira kezdők a témában, akik még valójában szüzek is. Az ő esetükben természetesen felmerül az a kérdés is, hogy vajon a szűzhártyát mennyire érinti az, ha a vibrátor vagy a dildó felcsusszan. 

A tudomány mai állása szerint olyan hártya, amelyet egészen eddig elképzeltünk, nincs. Vagy nem teljesen ép már gyárilag sem, így aztán aggodalomra semmi ok. Már nem a középkorban vagyunk, nem ciki ismerni a testünket, nem gáz örömet szerezni önmagunknak, és nem rossz nő az, aki több partnerrel is volt már életében.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a erotikashow.hu oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.