Radics Gigiről merész fotó jelent meg az egyik hetilap címlapján. Az énekesnő szexi fürdőruhában feszít egy élelmiszerbolt hűtőpultjánál. Sokan kiborultak azon, hogyan lehet így bevásárolni és miért van szükség arra, hogy valaki így fényképezkedjen. A botrányt kiváltó fotót a cikkünk alján éred el.

Maradj meg olyannak, amilyen voltál

„Gyönyörű szép vagy, de maradj meg olyannak amilyen voltál! Az elegáns női stílus jobban áll neked, már a hangodhoz viszonyítva is!” – írja egy kommentelő Radics Giginek ahhoz a fotóhoz, amit a minap posztolt és egy címlapfotozáson készült róla. 

Bőrcsizma és fürdőruha

A 26 éves Radics Georgina, művésznevén Radics Gigi a Best magazin fotósa előtt pózolt egy élelmiszerboltban. Hasán kivágott fürdőruhát visel, bőrkabáttal, amiről láncok lógnak. A látványt még inkább fokozza a hosszúszárú fekete bőrcsizma. Így támaszkodik egy élelmiszerekkel teli bevásárlókosár fogójára.

Méltatlan fotó

A Megasztárban feltűnt énekesnő fotója kicsapta a biztosítékot a Facebookon. Van, aki azt írja neki, hogy „Drága Gigi, nagyon szeretem a hangod, a dalaid, de ez fotó méltatlan hozzád. Nagyon szép és csinos vagy, de ilyen módon ne tedd közzé magad”

Pénzért mindent

Mások szóvá teszik, hogy „A gyönyörű szép és szerény kislányból mi lett? Kár érte. Látszik, hogy már nem vigyáz rá apuka. Pénzért mindent!” – írják. Valaki hozzáteszi: Szép vagy, csinos és jól énekelsz, na de ez az utcasarki stílus. Anya vagy kislány!” – emlékeztetik Radics Gigit a tényekre.

Menj haza a kislányodhoz

Van olyan posztoló is, aki tanácsot ad az énekesnőnek: „Drága Gigi, gyönyörű vagy, de ne hagyd, hogy ebbe az irányba vigyenek el, és elhitessék veled, hogy hivalkodás nélkül nincs siker, mert van!” Van aki egyszerűen csak így fogalmaz: ”Gigi. Menj haza a kislanyodhoz.”

Szülés után

Persze olyan posztolók is vannak bőven, akik vitatják, hogy ez az öltözet rosszul állna Giginek. Így ír az egyik hozzászóló: „Gigi, gyönyörű vagy és egyszerűen eszméletlen a kisugárzásod. Az energiáid ami átjön a képekről és az alakod is kérdés nélkül bomba. Nem mellesleg, hogy szülés után vagy nagyon jó ez a kép rólad! Csak így tovább aranytorkú!” – írja a lelkes rajongó.

Nem így jár boltba

Egy másik hozzászóló így veszi védelmébe az énekest: „Amikor szoptatós kismama volt mindenki piszkálta milyen kövér. Nem volt kövér csak számára fontosabb volt a gyermeke táplálása mint az hogy fogyókúrázzon. Most vége a szoptatásnak, pik-pak lefogyott és ezt most még akarja mutatni. Ez egy fotózás része nyilván nem így megy a boltba vásárolni.” – teszi hozzá a hölgy Gigi védelmében.

Semmi rossz nincs benne

Egy másik idősebb hölgy ezt írja: „Nekem ez a fotó nagyon tetszik! Nem értem! Mi van ebben elvetni való? Vegyük sorba: a dekoltázs rendben, a mell takarva, a derék rész is rendben, a nadrág rész is, összességében nekem semmi rossz nincs nagyon tetszik” – fogalmazott a hozzászóló.

Nagy siker

Radics Gigi először 2008-ban a Megasztár 4-ben tűnt fel, ahol a legjobb 200-ig jutott, majd 2011-ben a Megasztár 5-ben a legjobb 24-ből esett ki, végül 2012-ben Megasztár 6 győztese lett. 2017-ben az RTL Klubhoz igazolt, ahol a hazai X-Faktor eddigi legfiatalabb mentora lett 21 évesen.

Apukája ismerte fel a tehetségét

Radics Gigi tehetségét apukája ismerte fel, amikor Gigi hatéves volt. Nyolcévesen zenekart szervezett neki, amellyel ingyen járták az országot, és különböző fellépésekkel próbáltak Giginek hírnevet szerezni. Tízéves korában az akkori menedzsere klipet készített Gigiről, „Suli után” címmel, ez lett első saját dala, amely még nem szerzett neki országos hírnevet, ahogy tervezték. Gigi kiskora óta elismert énekesnő szeretett volna lenni. A vágya teljesült, ma már az egész ország ismeri és még csak 28 éves. 

Itt van Radics Gigi vitatott fotója

Kiemelt kép: Radics Gigi – Forrás: Youtube/Radics Gigi