Még élt a kőbányai gyilkosság áldozata, amikor rátaláltak szomszédai, akik hiába faggatták a gyilkosról, nem tudta megnevezni a tettest. A nőt gyerekei szeme láttára gyilkolta meg a 22 éves férfi.

Újabb részletek derültek ki a brutális kőbányai gyilkosságról. Mint ahogy arról a LikeNews.hu is beszámolt, december 31-én halálra késeltek egy háromgyerekes családanyát a Harmat utcában. Az elkövető, K. Dániel két emelettel lakott az áldozata felett, és egyelőre nem tudni, milyen indíttatásból követte el szörnyű tettét, de szinte biztos, hogy közte és a megölt asszony között semmilyen kapcsolat nem volt. Ezt bizonyítja az is, hogy amikor a szomszédok rátaláltak a súlyosan sérült nőre, bár még magánál volt, hiába faggatták, nem tudta megnevezni a támadóját.

„Egyáltalán nem ismerte, ez szinte biztos” – mondták a lakók a Borsnak. A sikolyokat és a kiabálást többen is hallották az épületben, de nem mertek bemenni, csak amikor egy véres ruházatú férfi kirohant az utcára.

„Azt hallottuk, hogy többen is tanácstalanul álltak, nem tudták, mi történik bent. Őszintén szólva lehet, hogy helyesen cselekedtek, mert ki tudja, mi lett volna, ha azt az őrültet megpróbálják megfékezni, megeshet, hogy velük is végzett volna” – folytatta egy szomszéd.

K. Dánielt később a XVII. kerületben fogták el a rendőrök, ahol továbbra is véres kézzel, szótlanul bolyongott. A házban élők szerint előfordulhat, hogy a férfi elmebetegségben szenved. Kihallgatása során mindent bevallott brutális tettével kapcsolatban, s jelenleg előzetes letartóztatásban van a szökés veszélye miatt.

Kiemelt kép: a gyilkosság gyanúsítottja – Forrás: police.hu