Az Este nyolckor Lakatos Leventével elnevezésű élő Instagram beszélgetős műsor legutóbbi adásának vendége Gáspár Evelin volt, aki őszintén mesélt az írónak a karrierjéről, a magánéletéről, a fogyókúrákról, családalapításról, pénzkeresésről és persze a jövőbeli terveiről is.

Levente már gyerekkora óta ismeri Evelint

A népszerű magyar író, Lakatos Levente a bejelentkezés elején elárulta, hogy már nagyon régóta, kislány kora óta ismeri Evelint, hiszen bulvár újságíróként többször is találkozott a családdal a Győzike show kapcsán, vagyis a kapcsolatuk így 2005-ig nyúlik vissza.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jó példa a fiataloknak

„Azt látom rajtad, hogy abszolút példát mutatsz a fiataloknak” – kezdte a beszélgetést Lakatos Levente, aki hozzátette: szerinte Evelin nagyon jó irányt képvisel azzal, hogy visszafogott lány maradt, még annak ellenére is, hogy rengetegen követik az Instagramon és kvázi egy egész ország ismeri a nevét.

Győző nagyon kemény édesapa

„Azért az édesapám, ha hiszitek, ha nem, nagyon kemény. Nagyon szigorú édesapa, amit sokan nem hisznek el róla, hiszen mit láttak? Látták a tévében, hogy bolondozik (…), de amúgy nagyon durva, hogy apu milyen szigorú velem” – mondta el a műsorban Evelin, aki arra is kitért, hogy az apja bizonyosan nem engedné, hogy például félmeztelen képeket tegyen fel magáról a netre.

A plasztikai beavatkozásokról is beszélt

„Anyu most 47 éves lesz, neki sem volt semmilyen beavatkozása és én sem tervezek. Szeretnék úgymond úgy megmaradni a socialben és a civil életben is, hogyn ha engem meglátsz vakolat nélkül, akkor is megismersz meg vakolatban is” – mondta el a fiatal lány, aki azt is kiemelte, hogy számára nagyon fontos, hogy megmaradjon az egészséges önképe. Úgy véli, hogy fontos, mindig a valós énünket mutassuk, más esetben az kihatással lehet az egész életünkre, kapcsolatainkra.

A karrier kérdése

A beszélgetés egy pontján felvetődött a karrier kérdése, amikor is Lakatos Levente megkérdezte Evelint, még mindig az-e az álma, hogy politikai babérokra törjön. Erre Evelin elmondta, hogy még tavaly nyáron jelentkezett, egy a Külügyminisztérium által meghirdetett diplomataképző kurzusra, a felvételin egészen az utolsó rostáig jutott, ahol szóval kellett megmérettetnie magát. Ott azonban sajnos elbukott, ugyanis a felvételi részhez az is hozzátartozott, hogy megvizsgálták a családi hátterét is.

Nem tagadja apja ügyeit

„Én azt nem tagadom, hogy édesapámnak folyamatban lévő bírósági ügyei vannak. Ez nem vet egyrészt jó fényt, másrészt én szerintem annyira túlizgultam ezt a dolgot” – magyarázta Evelin. „Csalódásnak éltem meg, így ezt a politikai dolgot elengedtem” – tette hozzá.

Egy műsorral egyik keres

„A másik meg, hogy járok műsorokba. Lehet nagyképű, de ha elmész egy hónapban egyszer szerepelni, és ott keresel egy összeget, az körülbelül annyival ér fel, mintha egy hónapig dolgoznék nyolc órában” – árulta el Evelin, aki arról is beszélt, hogy a médiában való szereplése bizony kihat a szerelmi életére is.

Eddig három hosszú kapcsolata volt

„Eddig három hosszú kapcsolatom volt, kétszer két éves meg most zártam le egy egyéves kapcsolatot. Mind a háromnak megvolt a maga szépsége és tanulási folyamata is (…) és most már felnőtt fejjel úgy gondolok a kapcsolataimra, hogy mindegyikben tanultam. Kellett az nekem, hogy elérjek az adott helyzetemhez, ami most van” – mondta Evelin, aki azt is elárulta, hogy az első párkapcsolata 20 éves korában volt, egy salgótarjáni fiúba volt szerelmes.

Édesapja nehezen fogadta el a helyzetet

„A szüleim ekkor szembesültek azzal, hogy az Evelinke nagylány lett” – árulta el Evelin, majd azt is elárulta, hogy édesapja nagyon nehezen fogadta el a helyzetet, ugyanis azt szerette volna, ha a lánya az esküvőig vár az intim együttléttel.

A médiában való élet

„Az hogy édesapám anno, amikor 10 éves voltam és 15 éves koromig kirakott engem úgymond a médiába és terméket csinált a családomból, az azzal járt, hogy mi pénzt kaptunk (…) Most annak köszönhető, hogy nekem olyan életem van, hogy az átlaghoz képest van szép autóm, lakásom. De azért az értsük meg, hogy édesapám kirakott minket (…) 18 éves koromig a kamerák között éltem” – válaszolta arra a kérdésre, hogy milyen viszonyban van a luxussal.

Evelin a gyerekvállalásról

„Saját magad legjobb barátjának kell lenned. Én ezt már megtanultam. Én is évekig ön-marcangoltam magam, utáltam magam, de rájöttem, hogy ez mire lesz jó? Én is olyan idegbeteg, megkeseredett ember akarok lenni? ” – vállalta fel véleményét. Evelin egyébként őszintén elmondta, hogy kapott bizony hideget-meleget azért mert korábban kijelentette, hogy nem szeretne gyermeket szülni.

A teljes beszélgetés itt nézhető vissza:

 A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Gáspár Evelin – Lakatos Levente – LikeNews montázs