Hét évvel ezelőtt halt meg Komár László. Ötödik felesége, akivel az utolsó éveiben élt, mai napig beszélget a magyar Elvissel.

Hét évvel ezelőtt ment el Komár László. Az énekes sok-sok évig küzdött súlyos betegséggel, amelyet igyekezett titkolni az ismerősei és a közönség előtt.

 „Mindig annak nehezebb, aki itt marad. Olyan embert ápolni, akiről biztosan tudom, hogy elmegy, emberfeletti lelkierő szükséges. Úgy kellett neki adni az utolsó csepp energiámat, hogy ne lássa rajtam a kétségbeesést, a fájdalmat. Hat évig titkoltuk a bajt, gyógyulások, műtétek és reményteli időszakok közepette, hogy ha híre megy, mennyire beteg, nem hívják majd fellépni, pedig az élete a zene volt” –mondta felesége Krisztina, akit kétszer is elvett feleségül.

Krisztina élete nagy szerelme volt. Legmélyebb érzéseit is elárulta neki, őt hívta fel a szörnyű betegség hírével, pedig akkor még a negyedik nejével, kislánya anyukájával élt. Később újra összeházasodtak.

Krisztina ma is érzi férje hiányát, a maga módján gyakran beszélget vele, jeleket küld neki párja a fontos döntései előtt.

„Érzem, hogy a halála után sem hagyott el. A lakásban is minden úgy maradt, ahogyan volt, a fürdőszobában most is a fogason lóg a köpenye, a polcon van a parfümje. Az előszobában útra készen várja az a táskája, amit a fellépésekre vitt, benne a jampi-fésűje, a cipőkanál, hogy felvehesse a táncoló fekete lakkcipőt. Ha valahonnan hazaérek, mindig köszönök neki” – mesélte a Blikknek Komár László özvegye.

Zalatnay Saroltánk is hiányzik egykori párja, akit nagyon fiatalon ismerte meg.

„Az első szerelmem volt Laci. Lehet, együtt is maradunk, ha nem állít válaszút elé, hogy énekesnő, vagy feleség akarok lenni. Édesanyám is nagyon szerette őt, Laci úgy hívta, Sára mama, a majdnem anyósom” – emlékezett vissza a Komár Lászlóval töltött éveire Cini.

Az énekesnővel kivételt tett Komár László, neki elmesélte, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved. Majd együtt örültek, amikor kiderült, hogy meggyógyult. Később mégis kiújult a magyar Elvis daganata. Amikor már nagyon beteg volt, Cini bement hozzá a kórházba, de Komár László már nem fogadta őt. Később küldött egy üzenetet, amelyben azt írta, nem akarta, hogy egykori szerelme olyan állapotba lássa, amelyben egy halálos beteg utolsó időszakában van.

Komár László mindig is szerette a nőket, és akit igazán, azt el is vette. Évát, az első nejét huszonévesen, ám az a házasság csak pár évig tartott. Kati volt a második, aki megajándékozta közös fiúkkal. Krisztina lett a harmadik asszonya, aki megértette a párját, amikor szerelembe esett egy nála jóval fiatalabb nővel, aki világra hozta a kislányukat Karolinát. Komár a válása után újra visszatért Krisztinához, ismét feleségül vette, s nagy szerelme ölelő karjaiban hunyt el.

Kiemelt kép: TV2