A Való Világ egykori győztese, Aurelio sírva beszélt a történtekről, miszerint volt barátnője, Dominika elvetette a közös gyermeküket.

A Vacsorakirályban mesélt a traumáról

Aurelio a Vacsorkirályban mesélt arról, hogy a nyáron gyereke született volna, de exbarátnője, Dominika úgy döntött, hogy nem vállalja vele a felelősséget.

Nyáron született volna a baba

„Én július 17. óta apuka kéne, hogy legyek. Amióta az én apám meghalt nagyon szeretnék gyereket. Tudom, hogy még én is gyerek vagyok és fel kell rá készülni” – – mesélte sírva Aurelio, aki azt is elmondta, hogy december 24-én került sor az abortuszra.

Nagyon nehezen viseli

Aurelionak a Vacsorakirály műsorában szegezték oda a kérdést, hogy mi a helyzet most Dominikával. A VV egykori győztese először szűkszavúan csak annyit mondott, hogy nem beszélnek egymással. A kérdést Dietz Gusztáv tette fel vacsora közben, majd egy szomorú beszélgetés vette kezdetét.

Tönkre ment a kapcsolatuk

A reality sztár elmesélte, hogyan ment tönkre a kapcsolatuk, és az is kibukott belőle, hogy apai örömök elé nézhetett volna, ha együtt maradnak a lánnyal.

Elba*sztam…

Aureliot arról fagatta Dietz, hogy mi az oka a szakításnak, amire Aurelio úgy reagált: elba*szta. „Mikor meg kellett volna becsülni…” – mondta. Persze volt, aki azt javasolta küzdjön tovább a lányért, mert Dominika lehet csak arra vár, hogy Aurelio összeszedje magát, ám a valósáhshow hős nem sok esély lát a békülésre, vacsora közben pedig az is kibukott belőle, hogy közös gyermekük is lett volna, ám Dominika elvetette a babát.

Bea asszony is reagált

Aurelio drámája megérintette a többi vacsora vendéget is, ám Gáspár Bea röviden összefoglalta: ha egy nő nem akar egy férfitól gyereket, akkor annak véleménye szerint az az oka, hogy nem érzi a biztonságot.

Ezért szakítottak és döntött Dominika az abortusz mellett

Aurelio a műsorban felfedte, hogy amikor Dominika már várandós volt megkereste egy korábbi barátnője, akinek elmondása szerint nem úgy válaszolt, ahogy kellett volna, ahogy egy kvázi leendő apukához méltó. „Ezt elcsesztem egy életre” – mondta.

Karácsonykor vetette el a babát Dominika

Aurelio egy darabig tartotta magát, ám egyszer csak eltört a mécses nála, amikor arról beszélt, hogy volt barátnője éppen karácsonykor, december 24-én vetette el közös gyermeküket.

A drámai pillanatok videón:

Kiemelt kép: Aurelio, LifeTv