Sokan nem gondolnák, de vidéken is lehet találni pénzügyi, számviteli pozíciókat, csak máshogy kell keresni, eljutni hozzájuk. A hazánkban használatos álláskereső oldalak nagy része temérdek lehetőséget kínál, számtalan szűrővel kiegészítve, amelyek segítik az oldalra érkezőket a navigálásban. Általában le kell szűkíteni egy adott vármegyére, egy adott munkakörre a keresést, hogy eljussunk a vágyott szakterületre a környezetünkben.

Álláskereső oldalak külön városokra

Sokkal egyszerűbb azonban, ha van egy olyan oldal, ahol eleve már csak a lakóhely térségében lévő állásokat tartják számon. Így vagyunk ezzel a Somogy vármegyei megüresedett pozíciók tekintetében is, ugyanis a Kaposvárállás weboldalon, azaz a https://kaposvarallas.hu/allasok/penzugy-szamvitel-kontrolling linken gyűjtik össze számunkra, hogy melyek azok a cégek Kaposváron és Somogy vármegyében, ahol pénzügyes, számviteli állásokat lehet betölteni.

Az oldal időrendben hozza fel a lehetőségeket, zömmel kis- és középvállalkozások számviteli, könyvelési és adózási feladatainak ellátására keresnek munkaerőt, kedves és mosolygós munkatárs személyében, teljes munkaidőben.

A weboldalon részletes tájékoztatást adnak a megüresedett munkakörökről. Fontos megemlíteni, hogy nem szükséges felsőfokú végzettség az állás betöltéséhez, a minimálisan elvárt követelmény az érettségi, valamint a pénzügyi-számviteli ügyintézői végzettség, de mindenképpen előnyt jelent a gazdasági szakirányú diploma vagy mérlegképes könyvelői végzettség vagy folyamatban lévő ilyen irányú tanulmányok. További információkat az oldalon lehet találni.

Ha másmilyen állást keresünk a térségben

A fent megnevezett link kimondottan a pénzügyes, számviteli állásokra navigál, de ha másmilyen területen aktuális az álláskeresés, viszont mindenképpen a Somogy vármegyei térségben, Kaposvár környékén, akkor az oldalon az állások fülre kell kattintani. A jobb oldali menüsorban lehet kiválasztani, hogy melyik szakirányba szeretnénk tovább böngészni, és láthatjuk, hogy mindig a legfrissebb állások kerülnek előre, akármelyik oldalra navigálunk.

Érdemes könyvjelzőt is tenni ehhez a weboldalhoz, hogy amikor el szeretnénk ide jutni, gyorsan megtehessük, hiszen naprakészen érdemes értesülni, ha valamilyen változás állna be, és új álláslehetőségek kerülnek fel erre a gyűjtőportálra.

Máshogy is érdemes pályázni

A munkahelykeresés egy másik módja, hogy olyan cégekhez is be lehet adni a pályázati anyagot, akik épp nem keresnek hivatalosan új munkaerőt, hiszen bármikor megüresedhet egy adott pozíció. A weboldalon láthatók maradnak a korábban feltett üresedések is, így még azoknál a cégeknél is érdemes próbálkozni, adatbázisukba elküldeni az önéletrajzot, akiknél már lejárt a pályázati anyag benyújtásának határideje. Ne felejtsük, hogy a sikeres pályázat része az önéletrajz mellett a több mindenre kiterjedő motivációs levél is.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a kaposvarallas.hu oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.