Fergeteges koncerttel zárta Korda György és Balázs Klári a gödöllői Belvárosi Napok háromnapos rendezvényeit. 5000 néző tombolt a dalaikra és nem akarták őket leengedni a színpadról. Az eseményről a polgármester, Gémesi György is beszámolt a közösségi oldalán.

Még ők is meglepődnek

Ahol Korda György és Balázs Klári megjelennek, ott kő-kövön nem marad. Olyan sikeresek a koncertjeik, hogy a saját bevallásuk szerint ezennéha még ők is meglepődnek, de mint mondták: nagyon örülnek a közönség, különösen a fiatalok szeretetének. Legutóbb Gödöllőn adtak fergeteges koncertet, 5000 néző tombolt a számaikra.

Ünnepelték őket

A polgármester hozzátette: „Bátran kimondhatjuk, hogy az eddigi Belvárosi Napok egyik leghangulatosabb záró koncertje volt. A koncert után több tucat fiatal várta meg és ünnepelte Klárit és a Gyurit.” – írta Gémesi György. Ezt olvastad? Korda György és Balázs Klári imádja a 2. kerületet, nem hiszed el miért hívják rendszeresen magukhoz a szomszédokat

Tomboltak a gödöllőiek

A cikkünk végén látható videóban is jól látszik, hogy valósággal tomboltak a gödöllőiek a Reptér című számra. A 40 éves sláger videóklipjét alig két hónapja forgatták újra a Liszt Ferenc Repülőtéren, ahol csaknem 40 fős stáb dolgozott 2 napig dolgozott a forgatáson. A klipet ide kattintva tudod megnézni.

Újrahangszerelték a slágert

A dalnak tavaly készült el egy modernebb, energikusabb újrahangszerelt változata, amelyben Balázs Klári is közreműködik. Ezt az új hangszerelést követte most az új videóklip. A cikk folytatódik, kattints ide!