62 nap kórházi tartózkodás után végre hazatérhetett Rúzsa Magdi. A fiatal anyuka hármasikreket hozott a világra. Lujzi, Keve és Zalán most már otthon van anyukájával és apukájával, akik már nagyon várták őket.

Hazament Rúzsa Magdi

„Hazaértünk! A nagy család. Elmondhatatlan érzések kavarognak bennünk. A hála, amit a Honvédkórház szülészete, terhespatológiája és koraszülött osztálya iránt érzek, az szavakkal kifejezhetetlen” – kezdte bejegyzését hétfő este Rúzsa Magdi. 

A szívében hordoz mindekit

„Amíg élek a szívemben hordozok mindenkit, azt majdnem 30-40 embert, aki azon dolgozott, hogy a babáink épségben érkezzenek a világra és egészségesen , életre felkészülten jöhessenek velünk haza” – írta az énekesnő.

Hálás az orvosának

Rúzsa Magdi így köszönte Dr. Vermes Gábornak, a szülését levezető főorvosnak a munkáját: „amíg vagyok imába foglalom a neved minden nap!”

Angyalok és hősök

Az énekesnő azt írja a Honvédkórház koraszülött osztályának minden nővére nem is ember, hanem „angyalok, hősök, akik naponta küzdenek a legkisebb életekért. Köszönöm a szeretetet és a törődést, amit a legnehezebb és a legboldogabb pillanatokban kaptunk és megéltünk együtt, és hogy ennyi mindent tanítottak nekünk”.

15 ember volt jelen a szülésnél

Majd az énekesnő megköszöni a szülésénél nyújtott segítséget. „Amit a szülőszobában megéltem, az több, mint profizmus. Két csapat dolgozott együtt legalább 15 ember, hogy minden jól alakuljon Sehol a világon nem lett volna ennél profibb ellátásban részünk”.

Magdi szülése után orvosaival posztolt

Forrás: Facebook/Rúzsa Magdi

Nehéz időszak előtt áll

Magdi családjában nem ez az első ikerterhesség. Ennek ellenére mégis meglepte őt, hogy egyszerre 3 gyermek édesanyja lesz. Az énekesnő terhessége elején azt mondta, az elkövetkezendő időszak nem lesz egyszerű számára.

Decembertől kórházban van

A Megasztár előtt Magdi szülésznőként dolgozott, így pontosan tudta, hogy mivel jár az ikerterhesség. Már decemberbe befeküdt a Honvédkórházba, ahol állandó orvosi felügyelet alatt állt saját és ikrei biztonsága érdekében.

Alig tudott aludni

A szülés előtti utolsó interjújában azt mondta Magdi, hogy körülbelül 5 kilónyi baba van a pocakjában. Ez azt jelenti, hogy egy baba közel 1600 gramm volt. Az énekesnő már akkor arra panaszkodott, hogy több hónapja alig tud aludni és fájnak a bordái.

4 éve házasodtak össze

Magdi és ritkán látható férje, Vilmos szerelme már több, mint 10 éve tart. Az énekesnő és a Műegyetem docense 2017-ben házasodott össze, a polgári szertartást a 2. kerületben tartották, a lagzi pedig Etyeken, a Hernyák Birtokon volt.

Kiemelt kép: Rúzsa Magdi, férje és a harmasikrek – Forrás: Facebook