Demcsák Zsuzsa ismét boldog! Indiai kedvese ugyanis visszatért Magyarországra. A pár közösen nézegette az esküvői ruhákat.

A műsorvezető és indiai kedvese, Krishan együtt jelent meg a egy divateseményén, kis híján ellopva a show-t a magyar divattervezők elől.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#marieclaire

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

Demcsák szerelme október elején hazautazott Indiába, hogy az otthoni ügyeit intézze, nemrégiben pedig visszatért Budapestre. Demcsákot akkor megviselte párja hiánya, most viszont újra kivirult, mosolyogva érkezett Krishan oldalán az eseményre.

A szerelmesek rendkívül ritkán jelennek meg együtt nyilvánosan, ami érezhető is volt rajtuk, hiszen amíg Demcsák Zsuzsa gyakorlottan pózolt és kedvesen mosolygott a fotósok kereszttüzében, Krishannak szokatlan volt a reflektorfény. Láthatóan örült annak,  amikor már újra csak a kedvesével kellett foglalkoznia.

A jógaoktatóként is dolgozó fiatalember szerelmesen ölelte át Demcsák Zsuzsát, miközben a kifutón a szebbnél szebb új darabokat mutatták be a modellek és a hírességek. Mivel nem egy esküvői ruha is szerepelt a bemutatott tervezői darabok között, felmerült a kérdés, vajon Demcsák Zsuzsa kiválasztotta-e már a saját ruháját a nagy napra.

„Már egy ideje figyelem az esküvői ruhákat, a tervezők stílusát, de még nem találtam meg azt, amelyikben az itthoni esküvőnket elképzeltem”– mondta a Blikknek a műsorvezető.

Szívesen mesélt azonban a divatbemutatóval kapcsolatos korábbi élményeiről, hiszen modellként és vendégként is szerepelt már itt.

„Rendszeres visszatérője vagyok a divateseményeknek, hiszen sokszor léptem fel a kifutón egy-egy magyar tervező ruháját viselve, de vendégként is többször voltam jelen. Érdekes lenne egyszer megmutatni Krishannak, milyen az, amikor én vagyok a kifutón, ő pedig a közönség soraiból néz engem” –mondta Zsuzsa, aki nagyon szeret magyar tervezőkkel dolgozni.

Arról viszont, hogy mikor házasodnak végre össze, nem beszélt Demcsák Zsuzsa.

Kiemelt kép: TV2