Szülés utáni depresszió miatt ölhette meg kisfiát a kunszentmártoni nő. T. Júlia akár életfogytiglani fegyházra is ítélhetik.

Mécsesek és plüssmacik sorakoznak a kunszentmártoni ház előtt, ahol a 32 éves T. Júlia brutálisan végzett há­roméves kisfiával, Petikével. A LikeNews.hu is megírta, Júlia pénteken szíven szúrta kisfiát. A helybeliek megdöbbentek, ugyanis a jó körülmények között élő családot mindenki szerette, az apa, B. Péter és Júlia imádták Petikét és ötéves nővérét.

A kisfiú halála előtt egy nappal látták, hogy az addig nyugodt nőnek ismert Júlia furcsán viselkedik.

„Ugyan nem emelt rá kezet, de a nyílt utcán rángatta Petikét, hangosan beszélt vele. Pedig nyugodt, mosolygós kisfiú volt, nem hisztériázott” – mondta a Borsnak egy helybéli.

A gyilkosság idején Peti édesapja nem volt otthon, a nagymamája volt a házban, ő volt az, aki átszaladt a vérbe fagyott kisfiúval a házzal szemközti kocsmába. A nagymama sírva rohant be a közeli kocsmába, kezében a vérző kisfiúval, és segítségért könyörgött.

Az édesapa ekkor ért haza kislányával, akit az óvodából hozott haza. A döbbent férfi vélhetően azonnal tudta, hogy szörnyűség történt. Berohant a feleségéhez, aki sóbálványként állt egy helyben. Többek szerint a nő depressziós lehetett, erre azonban csak szakértői vélemények adnak majd választ. Júliát egyelőre nem vitték el vizsgálatra az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe. T. Júlia előzetes letartóztatásáról hétfőn dönt a bíróság.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Donka Ferenc