Kutyái marcangoltak szét egy 51 éves fodrásznőt, miután epilepsziás rohamot kapott. Az eset Fejér megyében történt.

Nádasladány egyik legkedveltebb fodrásza volt Ágnes, aki tragikus körülmények között vesztette életét november 14-én, az esetről RTL Klub Híradója számolt be.

A híradó információ szerint az asszony halálát a két nagytestű ebe okozhatta, ugyanis holttestén több kutyaharapást is találtak. A falubeliek elmondása szerint a két állatot a nő már pici koruk óta nevelte, volt, hogy még egy ágyban is aludt velük.

A nő beteg édesanyjával élt egy házban Nádasdladányon, aki a tragédia bekövetkeztekor otthon tartózkodhatott, de segíteni ő sem tudott az áldozaton, aki sokkos állapotba került a történtek után. A riportból az is kiderült, hogy a fodrászra akkor támadhatták rá kutyái, miután epilepsziás rohamot kapott.

„Lehet kulcsinger az is, hogy mondjuk, a földön fekszik valaki és furcsa mozdulatokat tesz vagy állva tesz furcsa mozdulatokat, ami beindíthatja magát az agressziós szituációt” – árulta el egy kutyákkal foglalkozó szakember.

Mivel a fodrásznő egy súlyos betegséggel küzdött, nem ez volt az első rohama. A történteket követően az elhunyt nő elhanyagolt állapotban lévő, félős kutyáit egy székesfehérvári állatmenhelyen zárták el, ahol az egyik állat már elpusztult, a másikat pedig hamarosan elaltatják. Úgy tudni az állatok évek óta oltást sem kaptak. A rendőrség nem indított nyomozást a nő halálának ügyében.

Kiemelt kép: RTL klub