Site icon LikeNews

Kutyái tépték szét a fodrásznőt, miután epilepsziás rohamot kapott

Kutyái marcangoltak szét egy 51 éves fodrásznőt, miután epilepsziás rohamot kapott. Az eset Fejér megyében történt.

Nádasladány egyik legkedveltebb fodrásza volt Ágnes, aki tragikus körülmények között vesztette életét november 14-én, az esetről RTL Klub Híradója számolt be.

A híradó információ szerint az asszony halálát a két nagytestű ebe okozhatta, ugyanis holttestén több kutyaharapást is találtak. A falubeliek elmondása szerint a két állatot a nő már pici koruk óta nevelte, volt, hogy még egy ágyban is aludt velük.

A nő beteg édesanyjával élt egy házban Nádasdladányon, aki a tragédia bekövetkeztekor otthon tartózkodhatott, de segíteni ő sem tudott az áldozaton, aki sokkos állapotba került a történtek után. A riportból az is kiderült, hogy a fodrászra akkor támadhatták rá kutyái, miután epilepsziás rohamot kapott.

„Lehet kulcsinger az is, hogy mondjuk, a földön fekszik valaki és furcsa mozdulatokat tesz vagy állva tesz furcsa mozdulatokat, ami beindíthatja magát az agressziós szituációt” – árulta el egy kutyákkal foglalkozó szakember.

Mivel a fodrásznő egy súlyos betegséggel küzdött, nem ez volt az első rohama. A történteket követően az elhunyt nő elhanyagolt állapotban lévő, félős kutyáit egy székesfehérvári állatmenhelyen zárták el, ahol az egyik állat már elpusztult, a másikat pedig hamarosan elaltatják. Úgy tudni az állatok évek óta oltást sem kaptak. A rendőrség nem indított nyomozást a nő halálának ügyében.

Kiemelt kép: RTL klub

Exit mobile version