A tüdőtágulása miatt könnyen végzetes lehet az 59 éves Lagzi Lajcsi számára a koronavírus. gyerekkora óta fújja a trombitát Galambos Lajos, a tüdeje ezért jóval nagyobb a kelleténél.

Hatéves kora óta fújja a trombitát Galambos Lajos, a tüdeje ezért jóval nagyobb a kelleténél. A légúti betegségeket is sokkal hamarabb kapja el, mint mások. Ráadásul az efféle fertőzések – amilyet a koronavírus is okoz – akár végzetes is lehet a zenész számára – írja a Bors.

„A tüdőtágulásom miatt számomra könnyen végzetes lehet a COVID, úgyhogy én nem bízhatok abban, hogy ha elkapom, akkor pillanatok alatt átfut rajtam a betegség.

A kisebbik fiam, Istvánka szerencsére már kigyógyult a koronából, de én nagyon félek a fertőzéstől – az 59 éves trombitás, aki igyekszik minden előírást betartani, s minél kevesebb emberrel érintkezni.

A tüdőtágulásom miatt számomra könnyen végezetes lehet a COVID, úgyhogy én nem bízhatok abban, hogy ha elkapom, akkor pillanatok alatt átfut rajtam a betegség.

Istvánka szerencsére ép bőrrel megúszta, igazából tünetei sem nagyon voltak azon kívül, hogy kicsit rosszabb volt a közérzete, és volt egy pici hőemelkedése.

Tíz napig volt karanténban, ami most szerdán járt le, úgyhogy azóta szabadon garázdálkodhat, és jöhet-mehet, persze csak ésszel – meséli Lajcsi, aki mindezek ellenére továbbra is jár fellépésekre, ráadásul ma nem is akármilyen felkérésnek tesz eleget.

Kiemelt kép: Galambos Lajos – Forrás: Youtube