A padlóburkolat kiválasztása az egyik legfontosabb feladat, ha fel szeretnénk újítani a lakásunkat. A laminált padló egy meglehetősen népszerű választás, aminek nyilvánvalóan az a magyarázata, hogy nemcsak esztétikus, hanem ellenálló és tartós is. 

Az egyetlen szépséghibája az volt eddig, hogy bár elég strapabíró, vigyázni kellett, hogy ne folyjon rá nagyobb mennyiségű víz, az ugyanis negatívan befolyásolta a szerkezetét, kinézetét. Szerencsére ma már vannak vízálló változatok is, melyek esetében ez nem jelenthet gondot.

Ha te is ilyen típusú burkolatban gondolkodsz, de még nem találtad meg a tökéletes változatot, akkor figyelmedbe ajánljuk az iFloor vízálló laminált padló kínálatát, ahol fa-, kőlapmintázatú és magasfényű típusok közül is választhatsz.

Mi az a laminált padló?

A laminált padló egy kifejezetten beltérre kifejlesztett padlótípus, amit előszeretettel használnak lakásokban, irodákban, sőt még boltokban, üzletekben is. A megnevezésében a “laminált” szó egy speciális eljárásra utal, melynek során két vagy több réteg összeillesztésével, ragasztásával állítanak elő tárgyakat.

A laminálás azt jelenti, hogy a rétegeket precízen egymáshoz illesztik, majd ragasztják vagy hővel és nyomással sajtolják őket. Ennek eredményeképp létrejön egy új, masszív, strapabíró anyag vagy tárgy. A laminált padló esetében a rétegek a következők: alsó réteg, farost, dekor mintás réteg, kopóréteg. 

Válaszd a laminált padló vízálló változatát!

Sajnos még a legkörültekintőbb hozzáállás ellenére is előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor a víz véletlenül kiömlik a padlóra. Tipikusan ilyen, amikor reggel felkelve véletlenül feldöntjük az éjszakára az ágyunk mellé helyezett pohár vizet.

Vannak olyan helyiségek, amik fokozottan ki vannak téve az ilyen baleseteknek. Gondolunk itt például a gyerekszobára, előtérre vagy a konyhára, ahol akár mindennaposak lehetnek ezek az incidensek. Éppen ezért sok esetben érdemes a laminált padló vízálló változatát választani. 

Ez a típus a speciális kezeléseknek, anyagoknak hála képes ellenállni a víznek, ezzel megakadályozva azt, hogy az befolyjon az elemek közé vagy alá. Így nem kell tartanunk attól, hogy a nedvesség valamilyen módon negatív hatást gyakorol rájuk, és adott esetben maradandó károsodást okoz bennük. 

Fő a minőség!

Természetesen nem mindegy, hogy honnan szerezzük be a padlóburkolatot. Kizárólag megbízható helyen érdemes vásárolni, ahol magas minőségű, a velük kapcsolatos ígéreteket maradéktalanul teljesítő termékeket találunk.

Látható tehát, hogy a laminált padló az egyik legjobb megoldás, ha szép, ugyanakkor tartós és kellőképpen ellenálló padlóburkolatot keresünk. Ha feltérképezzük a kínálatot, akkor láthatjuk, hogy milyen sokféle változat közül válogathatunk.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: ifloor.hu

Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.