Az internet veszélyeitől félti 11 éves kislányát Stohl András. A színész legfrissebb filmjében egy olyan karaktert alakít, amely a civil életben sem áll tőle távol.

A FOMO című film az ezredfordulón született fiatalok életéről szól, különösen az internetes világ veszélyeire hívja fel a figyelmet.  A filmben fontos szerepben tűnik fel Stohl András is, aki édesapaként szembesül azzal, mennyire le vannak maradva a szülők a gyerekeiktől.

Stohl András nagyon aggódik 11 éves kislányáért. Az internet veszélyei kapcsán fogalmazta meg szülői kihívásait.

„Nagyon jó ez a film! Főleg azért, mert fontos üzeneteket közvetít. Egyrészről megszólítja a szülőket, hogy a mi gyermekeink is ilyenek, ugyanígy buliznak, szórakoznak, csak nem akarjuk észrevenni. Másrészről a fiatalok is képet kapnak arról, hogy hova fajulhat az ilyen típusú szórakozás, és milyen következményei lesznek, ha ez felkerül a netre” – mondta a színész

Stohl András arról is beszélt, hogy 11 éves kislányával próbálja megbeszélni, hogy mi az amit nézhet és mi az amit nem nézhet az interneten. Sokszor azt is elmondta már Franciskának, mindennek nyoma marad, ami egyszer felkerül az internetre.

„Ha idétlen fotókat tesz majd fel az Instagramra vagy a Facebookra, azt lehet, hogy meg fogja bánni vagy éppen csúfolni fogják miatta. De borzasztó nehéz dolgom van, mert olyan, mintha egy más nyelvet beszélnénk” – mondta a Ripostnak Stohl.

Kiemelt fotó: Stohl András – Forrás: Youtube