A döbbenetes eset Amerikában történt néhány nappal ezelőtt. A hölgy az eset után 7 órát várakozott a kórházban, hogy megműtsék, ezután azt mondták neki: mondjon le a szemhéjáról, mert még soha nem láttak ilyen esetet. Végül egy másik kórházba szállították, ahol mégis sikerült visszavarrni. A hölgyről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Születésnapja előtt csináltatott volna műszempillát az amerikai nő, a kezelést azonban horrorbaleset szakította félbe: a kozmetikus csivavája váratlanul letépte a vendég szemhéját – írja a Daily Mail.

A 23 éves Kelsey Salmon a kutyát simogatta, miközben a szakember felhelyezte neki a műszempillát. Az állat hirtelen, minden ok nélkül ugrott neki és letépte le szemhéját a pillákkal együtt.

Az atlantai nő eredetileg Hawaii-on ünnepelt volna, ám ehelyett a kórházban töltötte a születésnapját, ahol visszavarrták a bőrdarabot. Ezután 10 napra leragasztották a szemét, a teljes gyógyulás pedig akár egy évbe is beletelhet.

“A kozmetikus lakásán történt. Ez volt az első alkalom, hogy találkoztam vele. Amikor nekikezdett a munkának, berohant a csivavája és felugrott mellém az ágyra. Én simogattam, egy darabig minden oké volt” – meséli a szerencsétlenül járt nő.

A katasztrofális eset akkor történt, amikor a nő pillája már elkészült, és felülni próbált a székből. “A kutya ekkor már a padlón ült.

Lenéztem rá, ő meg visszabámult rám. Azután egyszercsak rámugrott, arcon harapott és letépte a szemhéjamat. Olyan gyorsan történt, hogy elhúzódni sem volt időm”- mondja a hölgy, akinek a szemhéja a padlón hevert és mindent vér borított.

Csivava

Nagy felálló füleivel a legapróbb neszt is meghallja, éppen ezért kiváló jelzőkutya. Aki felületesen ismeri és első megérzései alapján ítéli meg ezt a kutyafajtát, azt hiszi, hogy egy törékeny, visszahúzódó, csendes, kis szerény állatka a csivava. A valóságban igen harcias, a méreténél jóval nagyobb állatokat is megtámad, kis termete ellenére tehát határozott nevelést igényel

A csivava ősi kutyafajta. Mexikóból származik, az aztékoknál egyszerre voltak áldozati állatok és finom ínyencségek. Hernán Cortés azt írta az egyik levelében, hogy az aztékok élelemként is nevelték és fogyasztották őket.

@kelseysalmon

Screw the haters. Thank you to everyone who is being kind and understanding of my situation! ♬ original sound – kelsey salmon 🦋

Kiemelt kép: részlet a videóból