Sipos Tomiék évekig küzdöttek azért, hogy gyermekük szülessen, de nem sikerült. Végül orvosi segítséget kértek és megszületett kislányuk Emma. Az énekes küzdelmes éveikről vallott.

Sok év próbálkozás után sem született gyermeke az Sipos Tominak és feleségének. Az Irigy Hónaljmirigy tagja most arról beszélt, a Blikknek hogy milyen fájdalmas időszakot éltek túl.

„Évekig próbálkoztunk Lindával, hogy legyen gyerekünk, de nem sikerült. Végül az orvosok meg is mondták nekünk, nagyon pici az esélye annak, hogy természetes úton essen teherbe a feleségem. Eleinte a beültetéssel próbálkoztunk, de nem jártunk sikerrel. Persze a reményt sosem adtuk fel, pedig tényleg évek mentek el úgy, hogy nem lett babánk. Aztán a lombikprogram elsőre sikerült.” – mondta Sipos Tomi

A zenész rendkívül szerencsésnek tartja magukat, hiszen nekik elsőre sikerült a lombik. Nem úgy, mint azoknak a pároknak, akik ötször-hatszor, sőt van olyan aki tízszer is átesik a beavatkozáson, sajnos sikertelenül.

Tomiél lánya ma már 6 éves. Nagyon szerették volna, ha Emmának születik egy testvére is, de a későbbi próbálkozások már sikertelenek voltak.

A házaspár számára minden csalódás és kudarc a múlté, ugyanis nagyon örülnek, hogy gyönyörű kislányuk bearanyozza a mindennapjaikat.

Kiemelt kép: TV2