Katonai egyenruhába öltözött és többször a levegőbe lőtt egy férfi a saját kertjében a Budapest melletti Kerepesen.

A saját kertjébe ment ki lövöldözni egy férfi Kerepesen. Katonai egyenruhát húzott és többször lőtt. A Blikk úgy tudja a férfi lányának a kocsiját összetörték, s ez dühíthette fel annyira, hogy a fegyverével rontott ki a házból.

Együtt italozott nála egy társaság, és lehet, hogy picit többet fogyasztottak a kelleténél. Ez nem először fordult elő – mondta egy utcabeli, aki jól ismeri a fegyveres férfit.

Mint mondja, egy nő a házból kijőve autóba ült, de kocsija a jeges úton belecsúszott a vendéglátó lányának járgányába. Az egyenruhás ekkor rontott ki a kertbe a fegyverrel. A legfrissebb hírek itt

Úgy tudni, a férfinak volt fegyvertartási engedélye, s az egyenruha sem véletlen. Közalkalmazottként dolgozik ugyan, de valamiért van „katonakártyája” – fűzte hozzá egy ismerőse. Az egyenruhás férfi édesapja szerint „nem történt semmi, csak a gyerekek durrogtattak”. A rendőrség későbbre ígért választ az ügyben.

Lövöldözés Budapesten

Néhány nappal ezelőtt Budapesten a 17. kerületben a Dévaványa utcában az egyik szomszéd kezdett lövöldözni a házuk előtt.

Akkor a rendőrök a bejelentést követően perceken belül a helyszínre érkeztek, ahol tanúkat hallgattak meg, adatot gyűjtöttek, és rövid időn belül azonosították a feltételezett lövöldözőt.

Lövöldözés Ráckevén

Augusztusban pedig hetvenen estek egymásnak a pest-megyei Ráckevén, ahol két népes család egy drogügy miatt balhézott össze, több lövés is eldördült.

Hárman súlyosan megsérültek, a Terrorelhárítási Központ emberei is a helyszínre vonultak, mert a rendőrök állítólag nem bírtak velük. Három mentőhelikopter landoltt Ráckevén, rengeteg kék vilogós autó ment a település felé az 51-es úton.

Kiemelt kép: illusztráció