Site icon LikeNews

Ma este érkezik a Doktor Balaton évadzárója – drámai eseményekre számíthatnak a nézők

A TV2-n futó nagy sikerű Doktor Balaton ma este elérkezett az évadzáró epizódjához, ami igencsak sok meglepetést tartogat a nézők számára. A sorozat eddig is bővelkedett izgalmakban, így ez az évad utolsó részében sem lesz másképp.

Látogasson el Balatonmeggyesre

Ma este is érdemes követni az új sikersorozatot, amiben olyan színészek kaptak szerepet, mint mint például Mészáros András, Gula Péter, Pálfi Kata, Horváth Alexandra, Kőszegi Ákos, Gazsó György, Király Attila vagy Bezerédi Zoltán – írja a Blikk.

Ezt mondta a széria címszereplője

„A Doktor Balaton forgatása sokat adott mind emberileg, mind szakmailag. Nagyon örültem a lehetőségnek, érdekes munkának ígérkezett, és az is volt, tanultam türelmet, pontosságot, amik mind hasznomra válnak. Doktor Balaton azzal fogott meg igazán, ahogy cipeli a maga puttonyát. Érdekes megmutatni, hogyan birkózik meg azzal, ami neki jutott. Jó azt láttatni, hogy a doki őszinte, egyenes. Tudja, hogy nem hibátlan, de egy megoldásra törekvő ember. A történetnek hála pedig jócskán van mit megoldania majd a folytatásban is, legyen szó a magánéletéről, a családi titkokról vagy épp a hivatásáról” -nyilatkozta Mészáros András.

Jön a folytatás

A sorozat következő évadát még idén láthatják a nézők, így nem kell sokat várniuk, hogy kiderüljön milyen izgalmak várnak még a szereplőkre. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az előzetest itt tekinthetik meg

Fésűs Nelly az állatkínzók ellen szólalt fel

A sorozat egyik sztárja nemrégiben az állatkínzók ellen szólalt fel. Nelly a Borsnak fejtette ki, hogy az állatkínzás igenis bűncselekmény: “Az, aki öncélúan, szánt szándékkal szenvedést okoz egy élőlénynek, nem kérdés, letöltendő börtönbüntetést érdemel – mondta Nelly a lapnak.

Az állatkínzás fogalma

A Doktor Balaton színésznője elmondta, hogy az ő véleménye szerint már az is állatkínzás, ha egy kutya láncra van kötve és így a szabadságában akadályozzák. Továbbá említette a fizikai fenyítést, valamint a megfelelő táplálást.

Nem baj, ha nincs lakásban

Nelly úgy gondolja, hogy az nem probléma, ha nem a lakásban él a kutya, hanem az udvaron, amíg rendezett körülmények között van tartva.

Nekik is van kutyájuk

“Nekünk is van kutyánk, Aiko, egy hatvankilós Tosa inu. Mindig is kinti kutya volt, viszont soha nem kötjük meg, nem verjük láncra ellenben van egy téliesített, fűtött, szigetelt kutyaháza. Természetesen amikor fagy van, akkor mi is beengedjük őt a lakásba, de egyébként teljesértékű és boldog életét él odakint’ – nyilatkozta Nelly a Borsnak.

Egy korábbi kutyájuk rátámadt a kislányára

2019 őszén a LikeNews is megírta, hogy megtámadta Fésűs Nelly kislányát a család kutyája. Az akkor ötéves Elza Zorka sebét több öltéssel kellett összevarrni. Korábban a kutya a kislány sokat játszott együtt, ezért nem értik, mi történhetett. A színésznő kislányát saját otthonukban támadta meg a Tosza inu fajtájú, Amazon nevű nagy testű kutyájuk. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Doktor Balaton – TV2

Exit mobile version