Megtámadta Fésűs Nelly kislányát a család kutyája. Az ötéves Elza Zorka sebét több öltéssel kellett összevarrni. Korábban a kutya a kislány sokat játszott együtt, ezért nem értik, mi történhetett.

Hatalmas volt az ijedtség Fésűs Nellyéknél. A színésznő ötéves kislányát saját otthonukban támadta meg a Tosza inu fajtájú, Amazon nevű nagy testű kutyájuk.

A kétéves eb a homlokán harapta meg Elzát, akinek így egy 10 centiméter hosszú sérülése keletkezett. Az orvosok több öltéssel varrták össze a sebet.

A színésznő szerint az egész egy másodperc alatt történt. Éppen hazaértek, és mielőtt még bementek volna, Elza bemászott a kutyaházba. Az állat valószínűleg megijedt és ezért támadta meg a kislányt. Korábban sokat játszott együtt a kutya és a kislány, soha még csak rá sem morgott az eb. Azt sejtik, hogy Amazon csak a saját területét védhette.

„Csak a szerencsén múlott, hogy nem történt tragédia. Azonnal rohantunk a kórházba. Néhány öltéssel összevarrták a sebet Elza homlokán. Óriási volt az ijedtség, de az orvosok nagyon kedvesek voltak, és megnyugtattak minket, hogy nagy nyoma nem marad a harapásnak” – mondta a Ripostnak Fésűs Nelly.

Az orvosok szerint csak egy vékony fehér csík emlékezteti majd Elzát a balesetre.  

Fésűs Nelly még 2017 őszén számolt be a hírről, hogy két szuka kutyával is bővült a családjuk, a Tosza inu fajtájú Aikóval és Amazonnal. A család tudatosan tette le a voksát a japán őrkutyafajta mellett. Bár az állat nagy testű, a szakkönyvek szerint mégis kiegyensúlyozott, türelmes és nyugodt természetű. Ezért is állnak értetlenül a történtek előtt.

Kiemelt kép: RTL klub, belső kép: illusztráció