Erdei Zsolt gyermekei több figyelmet igényelnek, mint kortársaik. Ezt az ökölvívó néha nagyon nehezen viseli. De azt mondja, semmiért sem cserélné el az apaszerepet.

Erdei Zsoltnak és feleségének, Rékának fenekestül felfordult az élete, amikor két kisebb gyermeke a vártnál előbb érkezett. Az egész ország szurkolt nekik, hogy átvészeljék a kritikus heteket.

Hároméves kisfia most menne óvodába, és már jártak is egy intézményben, ahol Vilmoska azonnal elkezdett barátkozni a többi gyerekkel, ám a sportoló fél, hogy teljes napokra nem tudnák otthagyni őt, mert még nem tud rendesen beszélni.

Hatéves kislányának, Grétinek éppen újabb óvodát keresnek, így egy év halasztással kezdi majd meg az iskolát.

„A kislányom különleges, ezért ehhez illő nevelési igényei vannak. Már több óvodát megjártunk, és ezt figyelembe kell vennünk majd az iskolaválasztásnál is. Valójában csak egyedül tud igazán játszani” – mondta Zsolt a Best magazinnak, melyet a Ripost szemlézett.

A két kisebb gyermek mellett a sportoló legnagyobb, tizenhárom éves fia is velük él, aki korábbi kapcsolatából született. Zsolt spanyol nemzetiségű exfelesége, Arabella visszaköltözött Németországba, ezért maradt Viktor az édesapjánál.

„Viktor igazi hiperaktív kiskölyök volt. Mostanra pedig igazi kiskamasz lett. Sokszor kakaskodik, lázad, feszegeti a határokat. De bennem emberére talált” – mesélte. Arról is beszélt, hogy a fia igazi előadó, aki nagyon jól rappel, ezért is szeretne színiiskolába járni a jövőben.

Nincs könnyű helyzetben a sztárpár, természetesen ilyen körülmények között előfordul, hogy stresszesek a mindennapjaik. Nemrég a kapcsolatuk is mélypontra került a múltban, ám mostanra már sikerült félretenniük a különbözőségeiket és újra nagyon boldogok. A karantén alatt pedig Zsolt is otthon töltötte az idejét, aminek a kisebb gyermekei nagyon örültek.