Évekig hívta az RTL műsorvezetőnek Majkát, de ő ezt mindig arra használta fel, hogy felemeltesse a fizetését a TV2-nél. Az ózdi származású celeb megvalósította a borsodi álmot, a semmiből jött és gátlástalan ügyességével a csúcsra jutott. Most elmondta, hogyan csinálta.

Nagyon akarta az RTL

Majkát 2015-tól minden évben felhívta az RTL programigazgatója, Kolosi Péter, hogy menjen át hozzájuk a TV2-ből. Majka ezeket a hívásokat arra használta, hogy feljebb srófolja a gázsiját a TV2-nél.

Bekopogott a TV2 főnökéhez

Minden RTL-es telefonhívás után bekopogott a TV2 főnökéhez és lényegében elmondta neki, hogy az RTL mennyivel többet ajánl neki. Ha ezt a TV2 is megadja, akkor marad. Ezt is olvastad? Akkorát zakózott a TV2 szombat este Stohl Andrásék műsora miatt, hogy azon sem csodálkoznánk, ha már új igazgatót keresnének

Rettegtek a TV2 vezetői

A TV2 vezetői rettegtek, hogy elveszítik az aranytojást tojó tyúkot, vagyis a jó nézettséget biztosító Majkát és így minden évben nagyobb és nagyobb összegre szerződtették le. Ez is érdekes: Rongyrázás Majka és Dundika esküvőjén, luxusautók és puccparádé az ózdi celeb és a playmate-lány nagy napján

Jutalékot ajánlott

Majka a fizetésemelő trükkjéről a Partizán című Youtube videóban beszélt – ezt a cikkünk alján nézheted meg. Azt is elmondta, hogy egy idő után már jutalékot kínált fel az RTL programigazgatójának, hogy a segítségével jelentősen tudja növelni a fizetését a TV2-nél. A cikk ide kattintva folytatódik!

Kiemelt kép: Majka