Majkának nincsenek jó napjai! Közösségi oldalán háborog, mert szerinte sok jótékony felkérés érkezik felé. Egy hete még azért volt kiakadva, mert sokan sétálnak a Velencei-tó partján.

Majkának minden baja van! Meglehetősen indulatos posztban fakad ki a felé érkező kérések miatt.

„Kész, képtelen vagyok eleget tenni a sok felkérésnek” – kezdi bejegyzését Majka az Instagramon. A rapper azt írja, minden nap érkezik hozzá egy felkérés, hogy csináljon fényképet, zenét, „fogd meg a kabátgombod a Százhalombattai egyszemű aranyhörcsögök gyógyulásáért”.

A műsorvezető kerek-perec kijelenti: sajnálja, befejezte, nem vállal több jótékonysági felkérést.

Egy hete a kirándulókat szidta

Egy héttel ezelőtt keresetlen szavakkal illette azokat, akik megszegve a karantént, kimentek a szabad levegőre.

„Azzal általában nem lenne baj ,hogy némelyik ember, hülye mint a s..
Azzal sem, hogy van egy csomó olyan fiatal, aki lazán gondolkodik, mert még éretlen. Esetleg egy bármilyen korú, akinek se kutyája, se macskája, és nincs kit féltenie.(magát meg nem szereti) De azt nehezen hiszem el ,hogy egy olyan társadalomban élünk ahol az emberek képtelenek felfogni mi történik a világban, pedig a két szemükkel láthatják az interneten. Hülyének lehet lenni… De nem most!!” – írta Instagram  oldalán.

Posztjához egy képet is csatolt, amelyen a Velencei-tó partján sétálnak az emberek.

Ehhez a következőt fűzi hozzá:

„Van meg rajta egy csomó jól szituált, normálisan felöltözött, ember, akikről azt hinnéd megértik ,hogy száguld feléjük egy vonat, és el kell ugrani előle, de nem b….g!!!!… nem értik ..
Bár lehet nem is kéne ilyen hasonlhatokat mondanom, mert elkezdik a képen keresni a mozdonyt.
Csatolok egy másik képet is .. Lehet ez is felesleges, mert aki ezt a másik képet érti, az nem parádézik a tó parton a családdal” – írta indulatosan a műsorvezető.

Kiemelt kép: Majka – Forrás: youtube.com