A Fókusznak adott interjút Hujber Feri, ahol elárulta, hogy másodjára is megházasodott.

Három éve hagyta el Magyarországot

A színész három évvel ezelőtt költözött Londonba, hogy új életet kezdjen, 2018-ban pedig elvált első feleségétől, gyermekei anyjától Cynthiától. A színész exfelesége sem tudta, hogy volt párja újra megnősült – írja a Blikk.

Sok botránya volt

Hujber Ferinek volt néhány botrányos hazai szereplése, ezután döntött úgy, hogy felhagy a színészettel és egy nyugisabb életet szeretne élni. Angliában pincérként és hangtechnikusként is dolgozott, de most is civil állása van.

Rátalált a szerelem

„Azt mondtam a feleségemnek, hogy szerintem kipihentem az elmúlt tizenöt évet, a feltornyosult stresszt és fáradtságot, erre volt nekem” – mondta Hujber az RTL műsorában a karanténnal kapcsolatosan.

Egy barát erősítette meg a hírt

” Nagyon titokzatos, úgy tudom, még a gyerekei és volt párja sem találkozott új kedvesével, sőt, arról sem tudtak, hogy megnősült. Nagyon kevés emberrel osztja meg a magánéletét. Volt feleségével jó a viszonyuk, de kizárólag a gyerekek dolgaira korlátozódik a beszélgetésük” – mondta a színész egy ismerőse a Blikknek.

A gyerekei miatt jár haza

„Feri nagyjából három-négy havonta jár haza Londonból, hogy találkozzon a gyerekeivel. Szinte mindennap beszélnek, de az nyilván nem helyettesíti a személyes találkozást, a közös időtöltést” – folytatta Hujber ismerőse.

Visszatér a magyar képernyőre

A színészt a nézők hamarosan a Konyhafőnök VIP műsorában láthatják november 9-én. Hujber  kiszőkített hajjal, soványan, szálkásan tér vissza.

Jól érzi magát a bőrében

„Jól érzem magam a bőrömben és biztonságban vagyok. Tudom, hogy el tudom tartani a családom, és ez a legfontosabb jelenleg. Otthon is és itt, Londonban is ezt kapom a barátaimtól, hogy sokkal nyugodtabb lettem, távolabb vagyok a stressztől, feszültségtől. Be kell valljam, három év kihagyás után nagyon hiányzik a szakmám” – mondta a színész.

Nem csak színész

Nem sokan tudják, de Hujber Feri nem csak színészdiplomával rendelkezik, de szakács végzettsége is van.

Apja hatására lett szakács, ezért is vállalta a Konyhafőnök VIP-ban a szereplést, hogy megmutassa édesapjának mennyire sikeres lett a szakmában, amiben anno ő indította el.

Kiemelt kép: Hujber Ferenc