Életveszélyesen megsérült kedden este egy 70 év körüli gyalogos, akit egy kisteherautó ütött el Bács-Kiskun megyében. Nógrádban egy útszélén fekvő férfit gázolt el egy autós kedd éjszaka.

Elgázoltak egy 70 éves férfit Jánoshalmán, a Bajai úton.

A kisteherautó sofőrje a halasinfo.hu-nak a helyszínen elmondta, a szembejövő autók fénye is elvakította, de nem is látta a sötét ruhában az úttesten gyalogló idős férfit, aki nem az útpadkán haladt, hanem nagyjából a sáv közepén. Csak a puffanást hallotta, amikor elütötte a férfit, aki a vízelvezető árokba zuhant.

A kiérkező mentők azonnal megkezdték az újraélesztést. Később Kiskunhalasról egy esetkocsi is érkezett. Több mint egy órás megfeszített munkával sikerült újraéleszteni a férfit, akit életveszélyes állapotban szállítottak Szegedre. Egyelőre nem tudni, hogy miért az úttesten gyalogolt a férfi, a forgalmas utcában mindkét oldalon van járda.

Mátraverebélyen egy 45 éves férfi közlekedett személygépkocsival 2019. december 3-án az éjszaka amikor elütött egy úton fekvő férfit, aki a baleset következtében megsérült.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel, Jánoshalma – Forrás: halasinfo.hu. Belső kép: Mátraverebély helyszíni felvétel – Forrás: police.hu