Zalatnay Sarolta legutóbb azért szakított a párjával, mert a anyja arra kérte: költözzön vissza Magyarországra. Ezt követően a fiatal lány egy valamit megfogadott.

A költözés után ezt fogadta meg

Az énekesnő örökbefogadott lánya, Benedek Nikolett négye évet élt Angliában, ám Zalatnay Sarolta arra kérte, hogy költözzön vissza az országba, amit Nikolett meg is tett. Most Érden vezet egy egészségügyi központot, erről itt a LikeNews hírportálon is írtunk.

Feladta a párkapcsolatát

Nikolett ekkor fel kellet adja a párkapcsolatát, ezt követően pedig egy valamit megfogadott.

Nem köti többet össze az életét olyannal, akinek gyermeke van

„Egyet megfogadtam: olyan embert már nem választanék, akinek gyerekei vannak. Tőlük ugyanis különösen fájdalmas az elválás. Legutóbb nem egy, hanem négy embert veszítettem így el egyszerre. Igaz, így is tartjuk a kapcsolatot. Csak azért lett vége, mert hazajöttem Magyarországra, és nem hozhattam őket ide magammal. Mai fejjel is ugyanezt a döntést hoztam volna. Anya csak egy van, és amikor én egyedül voltam, ő ott volt velem, most én vagyok vele. Anya és a család az első” – – nyilatkozta a Bestnek Benedek Nikolett.

Mindegy milyen nemű a párja, a szeretet a fontos

„Angliában senki nem jegyezte volna meg, hogy fekete és nő a párom. Ott ez nem gond, itthon, igen. Nekem szinte mindegy lenne, hogy fiú vagy lány, mindkettő mellett vannak érvek és ellenérvek. Ha itthon hercegnővel élek, abban rengeteg a stressz a külvilág miatt. Egyébként, ha megszeretek egy embert, nekem szinte mindegy, milyen nemű. Ha spirituális szemmel nézem, mindegy, hogy férfi vagy női testben van, hiszen mindenki egy. Persze, tudom, ha családot szeretnék, akkor nyilván herceget kell választanom.” – mondta a lapnak Nikolett.

IDE KAPCSOLÓDIK:

Cini unokára vágyna

Korábban a LikeNews is megírta, hogy nagymama szeretne lenni Zalatnay Cini! A 73 éves énekesnő nagy álma lenne, ha lánya Niki megajándékozná egy unokával.

Szeretné, ha lánya megállapodna

Habár Cini nagyon örül Niki munkabeli sikereinek, mégis nagyon szeretné, ha a lánya megállapodna valaki mellette és hamarosan egy unokával is megajándékozná. „Éjt nappallá téve dolgozik, nincs magánélete. Szoktam is tőle kérdezni, hogy áll a szerelemmel. Erre azt válaszolja: ‘Anya, most te vagy nekem, és a munkám!’ Ennek örülök, de ilyenkor jön a piszkálódásom: ‘Jó, jó, de 73 éves vagyok, mikor lesz végre unokám?’ Rám néz, és tudom, nem kell ezt tovább forszíroznom” – mondta el a Best magazinnak Cini.

Sosem bánta meg az örökbefogadást

Cini azt is elárulta, hogy sosem bánta meg, hogy örökbe fogadta Nikit, sőt aki nem tudja az meg se mondaná, hogy nincs köztük vérségi kapcsolat – írta korábban a Ripost.

Cini nehezen fogadta el Niki szexuális identitását

„Nekem például nehéz volt elfogadnom a párkapcsolatát, a szexuális identitását. Őszintén megmondom, nem volt könnyű megemészteni, amikor kiderült, mindkét nemhez vonzódik, biszexuális. Mindenkit megértek, elfogadok, hiszen az én életem is elég nyitott volt” – mondta korábban Cini.

Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta