Magánéletéről és kisfiáról mesélt Curtis, azaz Széki Attila. A rapper a Blikknek adott interjút.

A döntőig szeretne jutni

„Szerencsére nem kapok nagy éneklést igénylő feladatokat, nekem ez továbbra is buli. Azért most már a döntőig szeretnék elmenni, az elődöntőben a legpitibb kiesni” -. mondta Curtis a Blikknek.

Nehéz volt az édesapjának énekelni

A legutóbbi adásban Curtis elhunyt édesapjának énekelt egy Zorán dalt.

„Ahogy közeledett a hét vége, egyre nehezebb volt. Nekem a hétköznapokban is nehéz édesapámra gondolni, nemhogy akkor, amikor neki szól egy dal” – folytatta a rapper.

Volt más apapélda is az életében

„A nővérem mellett nekem van három bátyám, a legidősebb 18 évvel öregebb nálam, így amikor – nagy meglepetésként – megszülettem, sokan azt hitték, az ő fia vagyok. Mindannyiuknak van már gyereke, így ők jó példával voltak előttem”.

A fia a legfontosabb az életében

A rapper elmondta, hogy amióta kisfia megszületett mindent megtesz, hogy ő boldog legyen.

„Azt, hogy egészséges legyen, sajnos nem tudom irányítani, de az ő boldogsága minden előtt van. Mindenben támogatni fogom, amit ő szeretne csinálni, természetesen amíg a helyes úton jár. Na meg persze, fradista nem lehet!” – viccelődött Curtis.

Már nem ő az első

A rapper hozzátette, hogy a fia születése óta már nem mindenáron az van, amit ő akar, és az első gondolata, hogy vele mi lesz aznap.

A szerelmi életéről is megszólalt

Curtis elárulta, hogy most nincs senki az életében.

” Nincs állandó barátnőm, elvagyok” – mondta. Ennek ellenére a rapper bízik a szerelemben, nem szeretne egyedül megöregedni.

Nincs nőideálja

„Volt már mindenféle nőm, hála a jó istennek. Mindent ki kell próbálni a férfiakon kívül, mert csak azután tud választani az ember. Amíg nem próbál ki mindent, addig nem tudja, mi kell”.

Majkával újra barátok

Curtis elmondta, hogy a drogbalhé óta rendeződött a viszonyuk Majkával és újra olyanok mint a legelején.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Belénk harapnak, mindenhol marnak,de nekünk a szekerünk fut…👑😎🔝 @majesz187

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,