Az Emilio famíliát lelkileg rendkívül megviseli a járvány második hulláma. Ismeretségi körükben sokan megfertőződtek már, van, aki jelenleg is küzd az életéért, de olyan is, aki elveszítette a vírussal szembeni harcot. 

TOVÁBBI CELEBHÍREKET ITT TALÁLSZ!

Csak az interneten látják a szeretteiket

Rendkívül megviseli a járvány második hulláma az Emilio famíliát. A család igyekszik minden biztonsági- és óvintézkedést betartani, olyannyira, hogy szeretteikkel is leginkább online tartják a kapcsolatot.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Volt, akit elvesztettek és van, aki lélegeztetőgépen van

Szerencsére az egész család jó egészségnek örvend, azonban ismerőseik között jelenleg többen is harcolnak a gyógyulásért. „Minden nap azért imádkozom, hogy ez a szörnyűség, a járvány véget érjen! Tavasszal szerencsések voltunk, ahogy a barátaink is, senki sem kapta el a koronavírust.

Több ismerősük is megfertőződött

Most azonban nagyon sokan vannak az ismerőseink között, akik megfertőződtek. Van, aki könnyebben vészelte át, de olyan is van, aki lélegeztetőgépen van és sajnos olyan is, aki belehalt” – mondta megrendülten Tina, akinek gyermekei születésnapi ünneplését is újra kellett terveznie a járvány miatt.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Most jött: Koronavírusra tesztelték Tóth Gabit

Ezt találta ki a kislánya születésnapjára

 „Tavaly Vivike születésnapját – ahogy náluk ez szokás az osztályban – úgy ünnepeltük, hogy az iskolába is vitt egy tortát és ott is felköszöntötték. Idén erre a járvány miatt nincs lehetőség, de hogy ne maradjon el a köszöntése és kicsit a barátaival is tudjon ünnepelni áthidaló megoldást találtam ki. Karácsony közeledtével egyébként is gyakran dekorálunk, kézműveskedünk, így egy „hamis” tortát készítettem neki, aminek a „tartalmát” az osztálytársaival is megoszthatja.

Reméli hamarosan vége lesz

Nagyon reménykedem, hogy a járványsújtotta idők véget érnek és hamarosan újra felhőtlenül örülhetünk, ünnepelhetünk a világ minden pontján” – mondta reménytelien Tina a SlágerTV-n látható Drága családomban. 

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Emilio és Tina