Kovács Kokó István kezét ismét a magasba emelték. Szerdán megszületett harmadik gyermeke, Zalán. A pici és anyukája jól vannak – írta Kokó a Facebookján.

A sportolónak már van két fia: a 23 éves Bence és a 19 éves Gergő. Katával két évvel ezelőtt ismerkedtek meg, és a mindent elsöprő szerelem még őket is meglepte. Augusztusban így mesélt Koko erről: – Másfél évvel ezelőtt váltam el, és bár nyitott voltam egy új kapcsolatra, Kata előtt nem volt senki, aki ennyire érdekelt volna. Egyszerűen berobbant az életembe, pár nap után már éreztem, hogy összeillő pár vagyunk, és csak reméltem, hogy ő is így gondolja.

Erdei Zsolt, a magyar amatőr szövetség elnöke sms-ben gratulált a 47 éves apukának. – Most már ő is háromszoros apa, mint én – mondta Madár.

Kovács egykori sikeredzője, Szántó Imre az elsők között volt, akit egykori tanítványa értesített az örömhírről. – A kis Zalán 52 centivel született, és Pisti rögvest időpontot kért tőlem a baba első boksz­edzésére – újságolta Öcsi bácsi. – Örömmel mondtam igent erre, majd biztosítottam őt arról, hogy az újszülött ideális légsúlyú öklöző lesz. És persze egészen természetes, hogy vívó típusú bokszolót faragok belőle. Olyan technikásat, amilyen Pista volt.