Súlyos tömegkarambol történt a Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton csütörtökön. Egy ember a helyszínen meghalt, többen súlyosan megsérültek. Mentőhelikopter is leszállt a gyorsforgalmin.

A baleset úgy történhetett, hogy a Vecsés felől érkező Mercedes koccant egy másik személyautóval, amitől átsodródott a szembejövő oldalra. Ott először egy VW Passatnak ütközött, ettől visszacsapódott a saját sávjába, ott nekiment egy Jeep Cherokee, majd újból frontálisan egy autószállító trélerrel ütközött. A LikeNews.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ennyi maradt a Merciből, meghalt a sofőr

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián

Az Országos Mentőszolgálat közösségi-oldalán azt írják a balesetről, hogy „Rutinos mentésirányító bajtársunk a legmagasabb prioritásba sorolta a segélykérést és a mentőhelikopteren kívül, több földi mentőegységet is riasztott segítségül.” – írják

A Facebookon arról is írnak, hogy a reptér ellátását biztosító Airport Medical Service rohamkocsiját is a helyszínre vezényelték. A “Doctor 10” hívójelű mentő, a szigorú reptéri előírások miatt, csak rendkívüli helyzetben hagyhatja el a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér betonját, mégis évente kb. 8-10 alkalommal riasztja a Központi Mentésirányítás a gyorsforgalmi úton történő balesetekhez is.

Fotókat és több információt ide kattintva találsz

Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán