Mindannyiunknak szüksége van jó néhány olyan hobbira, amely kikapcsol, egy kicsit kiragad a hétköznapok szürkeségéből. A terepasztalos játékok éppen ezért olyan népszerűek, pláne, ha a vérre menő harcok egy sci-fi világban játszódnak.

A Modellfutár Warhammer kategóriájából figurák, könyvek is beszerezhetők, melyek által sokkal színesebbé tehetők az egyszerű hétköznapok is. Erősen ajánlott a makettezők, figuragyűjtők és -festők számára, ugyanakkor azoknak is, akik imádják a stratégiai játékokat, a terepasztalos, közös baráti időtöltést.

Miért érdemes kipróbálni? 

A Wargame játékok nemcsak megunhatatlanok, de a meglévő készletek is bővíthetők, a plusz kellékekkel, karakterekkel pedig izgalmasabbá tehető az egész tevékenység. A játékok hátterében különleges történetek is megbújnak, melyekről még több részletet megtudhatunk, ha beszerzünk néhány ezzel kapcsolatos regényt.

Nem csupán a játék folyamata, hanem a karakterek beszerzése, összeállítása, a sereg létrehozása mind felejthetetlen élményt nyújtanak. Egyedi sci-fi világot ismerhetünk meg, ráadásul a többórás harcok önkéntelenül is összekovácsolják a csapatot.

Nem mellesleg fejleszthetők a logikai képességek azáltal, hogy komoly stratégiai tervezés szükséges a csaták megnyeréséhez, illetve a végső győzelemhez. Szintén nem utolsó szempont, hogy a Wargame közösség aktív tagjaiként számos segítséget is kaphatunk a közös érdeklődési körrel rendelkezőktől.

Sajátos univerzum nem mindennapi lakókkal

Az aprólékosan kidolgozott karakterek afféle dark sci-fi hangulatot idéznek, az egyik legkedveltebb a Chaos Warriors figuraszett, de természetesen a Blades of Khorne karakterek is igen népszerűek, melyek mindegyike beszerezhető a Modellfutár webshopból. 

Talán éppen ezért jelentenek különleges elfoglaltságot a Wargame játékok, mert a terepasztal figuráit, kellékeit magunk válogathatjuk össze, ezáltal részben “makettezős” hobbiként is megállja a helyét, részben pedig stratégiai hadijáték, így kiváló közös baráti, családi időtöltést is jelent.

Mit kínál a Warhammer világa számunkra? 

Elmerülhetünk egy különleges fantáziavilágban, ahol megismerhetjük a különféle fajokat, illetve azok rendhagyó képességeit, emiatt sosem lehetünk biztosak a sikeres kimenetelben. Bármikor nem várt fordulatot hozhat a stratégiai játék.

Egyszerre jelent aktív pihenést, stresszlevezetést, valamint tartalmas időtöltést, ha tehát jó ideje tervben van a terepasztalos game kipróbálása, az említett webshopból minden szükséges kiegészítő beszerezhető. Sőt, később bővítés céljából is számos kellékhez hozzájuthatunk, hogy fokozzuk a játékélményt. Próbáld ki te is, csak arra figyelj, hogy nehogy a rabjává válj!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a modellfutar.hu oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.