Földközi-tenger, Olaszország és szerelem. Csütörtökön az elegáns turistavárosban, a Nápolyhoz közeli Amalfiban fényképezték le a magyar milliárdost, Mészáros Lőrincet és szerelmét, a TV2 Tények egykori bemondóját, Várkonyi Andreát. 

Strandpapucs és lehajtott fej

A fotón jól látszik, hogy Magyarország leggazdagabb embere, Mészáros Lőrinc egy laza strandpapucsban, egy rövid farmerben és egy ikon feliratú fekete pólóban sétál kézenfogva az új asszonnyal, Várkonyi Andreával, aki annyira boldognak látszik, hogy lehajtja a fejét.

Nem látszik a boldogság

A szerelmespárról ismét olyan kép készült, ahol Várkonyi Andrea arcán egyáltalán nem látszik a bolgogság, a Blikk szerint viszont romantikázott a szerelmespár. Ki tudja, talán tényleg így volt, de furcsa, hogy már a második közös képükön búslakodik Várkonyi. IDE KAPCSOLÓDIK: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea együtt szomorkodott a kézilabda meccsen – a pénz nem boldogít?

Magánrepülő

A leggazdagabb magyar és új párja vélhetően Amalfiba is magánrepülőgéppel érkezhetett. A 24.hu információi szerint a Mészáros Lőrinc által is gyakran használt, OE-LEM lajstromjelű magánrepülőgép ugyanis itt találkozott a magyar gazdasági és politikai elit körében is igen népszerű, jelenleg is a Földközi-tengeren hajózó, 42 méter hosszú tengeri jachttal, a Lady Mrd-vel. A cikk folytatódik, kattints ide!

Kiemelt kép: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea – BPK-montázs