Jennifer Lopez lehet a sztárfellépő Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjén. A világsztár többszáz millió forintért vállal privát bulikat. Főleg orosz oligarchák partijain szokott fellépni, de énekelt már privátban a türkmén elnöknek is.

Szeptemberben házasodnak össze

Már javában zajlanak Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc világraszóló esküvőjének előkészületei. Úgy tudjuk szeptemberben mondják ki a boldogító igent. A nagy napra pedig egy világsztárt is sikerült leszerződtetnie az ifjú párnak párnak – írja a BudaPestkörnyéke.hu

Jennifer Lopez lesz a sztárfellépő

A lap szerint az esküvőn Jennifer Lopez lesz a sztárfellépő, aki csillagászati összegért jön el a felcsúti milliárdos lakodalmára. Profi szervezők segédkeztek az amerikai popdíva szerződtetésében, akik az elmúlt években már több világsztárt is Magyarországra hoztak.

Magángépet kell biztosítani

„Egy magánrendezvényre a szokásos gázsi másfélszeresét, de akár a dupláját is elkérheti a világsztár, és ez néhány dal előadását foglalja magában. Biztosítani kell, hogy magángéppel érkezzen, távozzon, illetve a megfelelő transzfert is. Általában csak jönnek és mennek, szállásra ilyenkor nincs igény. Egy szokásos megállapodásban szerepelnek azok az ételek, italok, amiket a sztár és a stábja fogyaszt – nyilatkozta a Blikknek Tóth Gabriella koncertszervező.

Milliárdosok buliján lép fel

Jennifer Lopez nem először vállal privát bulit: persze, ennek fontos feltétele, hogy képesek legyenek megfizetni a különszámot. Több milliárdos, politikus és gazdaságilag befolyásos személy van eddigi felkérői között, akik a leggyakrabban születésnapokra hívják a hírességet. Olvass tovább, kattints ide!