Ostromolják a nők és a férfiak is Szabó Ádámot! Habár eddig hosszú kapcsolatai voltak, most inkább éli a szinglik életét.

Nők és férfiak is írogatnak neki

„Rengeteg üzenetet kapok nőktől, de még férfiak is szoktak írogatni. Persze nekik nagyon udvariasan visszaírok, hogy köszönöm az érdeklődést, de a hölgyekhez vonzódom” – mondta Ádám a Blikknek.

Nem csak rajongói levelek érkeznek

Ádám nem csak rajongói leveleket kap, hanem szexajánlatokat is küldenek neki.

” Jólesik, hogy a műsornak köszönhetően most tényleg nők serege ostromol, ami igazán hízelgő. Kapok nagyon konkrét ajánlatokat és vannak, akik meztelen képekkel bombáznak, de nem zavar” – folytatta a Blikknek.

Két hónapja lett szingli

Ádám a műsor előtt szakított a szintén Sztárban Sztárban versenyző Tóth Andival. Most inkább egy kicsit a szinglik életét szeretné élni.

„Sokszor voltam párkapcsolatban, sokáig eléggé kapcsolatfüggő voltam, most vagyok először igazán egyedül. Erre van szükségem, most ismerkedem önmagammal. Persze ha vége lesz a műsornak, szeretném megélni, hogy most hasonló helyzetben vagyok, mint egy rocksztár” – folytatta a Blikknek Ádám. „Véletlenül sem akarom kihasználni a nőket, de az biztos, most sokkal nyitottabb vagyok arra, hogy ismerkedjek. Nem az egyéjszakás kalandokra gondolok, de szeretnék bevonni új embereket az életembe”.

Felnőttkorának is köszönhető a figyelem, ami ráirányul

A harmonikás a Blikknek elmondta, hogy 18 éves volt, amikor képernyőre került és ő volt a harmonikás kisfiú, ám mostanra egy olyan oldalát tudja megismerni, amit nem ismertek az emberek korábban. „Ráadásul kezdek már felnőtté válni, igaz, a gyereklelkemet szeretném megtartani” – fejtette ki az énekes.

Szandit és Kökény Attilát fogja megtestesíteni

A show műsorvezetője, Tilla sorsolta az egyik előadót Ádámnak, akit a 10. élő showban kell előadni, így Szandit fogja megtestesíteni. A másik feladatot Kökény Attila, az egyik zsűri választotta neki, aki úgy döntött, hogy a harmonikásnak őt kell megformálnia majd.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI