Megverte, megkötözte, majd meztelenül elzavarta otthonról élettársát egy 27 éves férfi. Most vádat emeltek ellene.

A férfi és a fiatal nő 2018 októberében ismerkedtek meg. Kapcsolatuk hamar komolyra fordult, így a nő korábbi életét, egyetemi tanulmányait, munkáját, feladva 2019 áprilisában a férfihoz költözött.

Kaposvár külterületén laktak, egy félig földbe vájt komfort nélküli helyiségbe, amelyet a férfi épített.

A nő spórolt pénzéből éltek, mellette a férfi rendszeresen kábítószert fogyasztott, munkája nem volt.  Ennek ellenére az asszony felnézett rá, utasításait elfogadta.

A vád szerint a férfi 2019 májusában az ágyban fekvő élettársával váratlanul közölte, hogy ő az ördög, akit addig fog ütni, amíg meg nem hal. Ezután kezeit összekötötte, egész testét verni kezdte, cigaretta csikket nyomott el a combján, majd az összevert, ruhátlan nőt a hajnali órákban kihúzta az épület elé, ahol többször megrúgta, majd megkötözve a sorsára hagyta.

A nő ezután napokig bujkált hiányos öltözetben a környező erdőkben, végül egy ismeretlentől kért segítséget, aki megfürdette, felöltöztette és értesítette a rendőrséget. A történtek után a nőt hetekig kórházban ápolták pszichés állapota miatt.

A sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség egy büntetett előéletű 27 éves férfi ellen, aki élettársát durván bántalmazta, majd a hideg ellenére a meztelen nőt kizárta a lakás céljára szolgáló építményéből.

Kiemelt kép: ebben a bunkerben élt a pár – Forrás: Kapovári Járási Ügyészség