Balázs Klári és Korda Gyuri hónapok óta nem hagyták el az otthonukat: a 112 napja karanténban lévő házaspárt a szomszédaik sem látták mostanában.

Aggodalomra semmi ok, hiszen kiderült, Kordáék erejük teljében vannak. Bár elzárkóztak a külvilágtól, hamarosan tervezik a visszatérést.

Klári elmondta, már nagyon hiányzik nekik a közönségük, ám augusztus 15-én újra színpadra állnak: a házaspár először Káván lesz látható. De több fesztiválon, többek között az EFOTT-on, a Kampusz Fesztiválon, Egerben és Balatonbogláron is fellépnek majd.

Készen állnak a visszatérésre, de őket is megviselte a hónapokig tartó bezártság. Mint mondják, teljesen átalakult az életük, a személyiségükre is kihatott a karantén. 

Klári például sokkal türelmesebb lett és nem kapkod már annyira, mint régen. A tapasztalt zenész-házaspár azt is elárulta, hogy ennyi színpadon töltött év után megint izgulnak a fellépés előtt.

Ha minden jól megy, hamarosan Gyuri is újra hódolhat hobbijának, a pókernek.

„Látom az arcán, hogy nagyon szeretne már pókerezni. Hívják is a barátai, de mindig azt mondja, nem akar hazahozni vírust nekem, úgyhogy nemet mond. Látom, hogy fáj a szíve közben… Remélem, hamar vége lesz ennek az idő­szaknak, várjuk nagyon a fellépéseket és reménykedünk, hogy soha többé nem kell karanténban élnünk. Ez nem nekünk való élet” – mondta el Klári a Borsnak.

Kiemelt kép: Korda György és Balázs Klári