A virágkötészetekben és a dekorációs üzletekben hatalmas mennyiségű szatén szalag fogy. Ez egy olyan kellék, amely rendkívül sokoldalúan használható, ráadásul gyönyörű kiegészítője lehet bármilyen virágnak, dísznek vagy csomagolásnak. 

Ezek a szolgáltatók és kereskedők gyakran több különböző helyről tudják beszerezni a különféle méretű és színű szalagokat, ami bizony elég körülményes. Arról nem is beszélve, hogy a szállítási költség is magasabb, hiszen mindegyik rendelésért külön kell fizetni. 

Mindent egy helyről

Jó hírünk van számukra, mert a szatén szalag nagyker kínálatában 6 különböző méret közül válogathatnak, amelyek ráadásul rengeteg színben állnak rendelkezésre. A tartásuk kitűnő, ezért remekül alkalmazhatók ajándékcsomagoláshoz, virágcsokrok és virágboxok díszítéséhez, valamint esküvői vagy egyéb ünnepi dekorációhoz is tökéletesek. 

A kiváló minőségű szatén szalagok annyira elegánsak, hogy kiemelnek minden díszítést és csomagolást. Akár egyszerű, letisztult megjelenést, akár exkluzív stílust szeretnénk kialakítani, mindegyikre alkalmasak. A végeredmény mindenképpen látványos és esztétikus lesz, ha ügyesen dolgozunk. 

Mi is az a szatén szalag?

A szatén eredetileg Kínából származik, és kezdetben csak a gazdagabb osztály engedhette meg magának. Akkoriban még drága selyemből állították elő, de ma már olcsóbb alapanyagból, viszont ugyanolyan gyönyörű mindegyik. 

Poliészterből készült szatén szalagokat találhatunk a Valex Decor Kft kínálatában is, amelyek pazar kinézettel rendelkeznek, és barátságosak az áraik. Ezeknek a szalagoknak az egyik oldala fényes, míg a másik oldal felülete kissé matt. Emiatt kifejezetten kellemes a megjelenésük, ami tulajdonképpen a szövésnek köszönhető. 

A szatén szalagok fajtái

A különböző dekorációs szalagok között több különbség is felfedezhető. Az egyik a méret, ami nagyon fontos, hiszen nem mindegy, milyen felületen használjuk. A vékonyabbak kisebb területen mutatnak jól, a nagyobbakon nyugodtan alkalmazhatunk szélesebb szalagokat. 

A színtől is függ, hogy az adott helyen melyik néz ki ízlésesen, egy dekorációnál pedig ez különösen lényeges. A hagyományos, letisztult, egyszínű változatok ünnepi eseményeken, esküvőkön is helytállnak, mert nagyon elegánsak. Mindig a hely, illetve a rendezvény jellege adja meg az árnyalatot, ahhoz kell igazítani a szalagot is. 

Egyediséget és egy extra többletet nyújtanak a mintás darabok, amelyekkel sajátos stílust lehet kialakítani. Tematikus események kedvelt kiegészítői, de praktikusan felhasználhatóak bármilyen helyszínen, ahol a legfontosabb a minta kiemelése a háttérből. 

A feliratos szatén szalagok egy speciális kategóriáját képviselik a díszítésnek, hiszen kimondottan egy adott témához alkalmazhatóak. Legyen az egy születésnap, névnap, kegyeleti megemlékezés vagy akár új otthonba költözés.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a valex.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.