Magyarországon és az egész unió területén szigorú szabályok vonatkoznak a vízminőségre. Ennek köszönhetően egészséges csapvizet fogyaszthatunk, de fontos azt is kiemelni, hogy az eredmény eléréséhez többféle kémiai vegyületet felhasználnak. Ilyen például a klór, amit érdemes lehet kiszűrni a vízből.

Az egészséges folyadékbevitel titka

A Termoszbolt.hu vízszűrős kulacsainak kínálatában olyan termékeket találhatunk, amelyek segítségével még egészségesebb lehet a vízfogyasztás. Ha szeretnénk elkerülni a felesleges klórbevitelt, kiszűrni a határérték alatti nehézfémeket, szerves szennyeződéseket, akkor mindenképpen egy ilyen kiegészítőt érdemes használni. 

A víz sokkal tisztább, lágyabb és zamatosabb ízű lesz. Ráadásul többféle kialakítás közül válogathatunk. Van olyan vízszűrős kulacs, amit a csapvíz megszűrésére érdemes használni, de olyan speciális termékekkel is találkozhatunk, amelyeket kirándulásra, túrákra, expedíciókra is magunkkal vihetjük, hogy a természetes források vizét is fogyasztani tudjuk.

A pocsolyák vizének megszűrésére alkalmas kulacsok közül például az NKD eszközök a legjobbak. A benne lévő szűrő tulajdonképpen a NASA űrprogramokra kifejlesztett technológiáját alkalmazza. A vírusok, baktériumok 99,9%-át kiszűri, a gyakorlatban bármilyen forrásból származó (tavak, patakok, folyók) víz fogyaszthatóvá válik. 

A benne lévő electrodsportive technológián alapuló szűrőréteg eltávolítja a vízben előforduló szub-mikron részecskéket, kórokozókat és gyógyszeripari szereket, de még a sejttörmelékeket és azoknak a természetben előforduló változatait is. Amint a víz érintkezik a szűrőréteggel, elektromos mező jön létre, ami gyakorlatilag felszívja a nem kívánatos pozitív töltésű összetevőket.

Ízletes marad a víz

Amint a speciális szűrőréteg az összes szennyeződést eltávolítja, egy kókuszhéjból készült aktívszén réteg javítja a kezelt folyadék ízét, a rossz szagokat eltünteti, valamint a klórt és annak vegyületeit mindezt úgy, hogy a fontos ásványi anyagok megmaradjanak. Enyhén növeli a kezelt víz ásványianyag-tartalmát és emeli a pH értékét is.

A speciális vízszűrős kulacs használata nagyon egyszerű és kényelmes. Cseppmentes kialakítással rendelkezik, megnyerő a megjelenése, mosogatógépben is mosható, a zárása teljesen biztonságos és egykezes használatot biztosít.

Otthonra és túrára is magunkkal vihetjük

A megfelelő mennyiségű folyadékbevitel a hétköznapokban különösen fontos. Ellenkező esetben súlyos egészségügyi problémák léphetnek fel, de önmagában a fejfájás is kifejezetten kellemetlen tud lenni. 

A napi 2-3 liter biztosítása pedig fontos, hogy egészséges keretek között történjen. A csapvizet érdemes megszűrni, a természetes forrásból származót pedig kötelező megtisztítani, hogy egyáltalán emberi fogyasztásra alkalmas legyen. Egy vízszűrős kulacs mindkét említett esetben segíteni tud.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a termoszbolt.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.