Bizonyára neked is lapulnak olyan kiegészítők a gyűjteményedben, amelyeket nagy becsben tartasz, óvod őket a sérülésektől. Ez a karórákra kifejezetten igaz, amelyeket féltve őrzünk a dobozban, nehogy bántódásuk essen. De ki fogja őket hordani?

Elérkezett az ütésálló karórák ideje!

Kezdetben a ketyegőket a különleges alkalmakra tartogattuk, azonban ma már a mindennapjaink közkedvelt és szerves részévé vált ez a kellék. Újabban nemcsak a nívós rendezvényeken, hanem a hétköznapok forgatagában, a munkahelyen, szabadidős kikapcsolódáskor és sportolás idején is velünk vannak a vekkerek. Az Órashop.hu kínálatában rengeteg briliáns sportórát vehetsz szemügyre, amelyek alig várják, hogy a kosaradban landoljanak!

A jelenlegi óraviselési szokásaink megkövetelik a strapabíró és ütésálló kivitelezést. Ez azért fontos, mert a jövés-menés közepette és intenzív igénybevétel esetén könnyen előfordulhat, hogy a ketyegő nekiütődik valaminek, karcolás keletkezik rajta. Ez különösen bosszantó, ha egy friss szerzeményről vagy kedvenc darabjainkról van szó. 

Jellemzően a férfiak keresik azokat a modelleket, amelyek az aktív életvitellel szintén kompatibilisek, nem kezdik ki őket az esések, koccanások, és még víz alatt is jól teljesítenek, kiállják a próbát. Szerencsére a gyártók kezeskednek arról, hogy az ütésálló karórák teljes mértékben megfeleljenek ezeknek a paramétereknek.

Ebben a márkában nem fogsz csalódni

A karórák piacán az egyik éllovas márka kétségkívül a Casio, amely mindig is híres volt az innovatív szemléletmódjáról és megújulási képességéről. Nem meglepő, hogy a brand szereti feszegetni a határait és folyamatosan arra törekszik, hogy felülmúlja önmagát.

Vitathatatlan, hogy G-Shock kollekcióval mindez sikerült. A Casio küldetésének tekintette, hogy olyan karórákat fejlesszen, amelyek az extrém terhelésnek is ellenállnak. Ezt a tesztek során úgy reprezentálták, hogy egy 25 tonnás teherautóval hajtottak át a vekkereken, amelyek sokak meglepetésére gyakorlatilag hibátlanul működtek tovább. Jó hír, hogy a többi brand is felzárkózott, így akár Festina sportóránk is lehet!

Az új generációs ütésálló karórák már nemcsak az időmérést látják el, hanem olyan funkciókkal is rendelkeznek, mint a stopper, ébresztőóra, iránytű vagy magasság-, légnyomás- és hőmérő.

A legapróbbak támasztják a legnagyobb elvárásokat

A gyerekek sem szeretnének kimaradni a jóból, és már óvodás korban is megérhet bennük a vágy egy impozáns ketyegő iránt. A szülők ilyenkor általában kissé tanácstalanok, mert félnek attól, hogy a lurkók kezén gyorsan tönkremegy az óra.

Nincs ok az aggodalomra, hiszen a gyártók olyan vekkereket fejlesztettek a gyerekek számára, amelyek bírják a gyűrődést, így az egész napos játék és futkorászás sem jelent gondot. Emellett pedig tetszetős külsővel vonulnak fel, és kényelmes viseletként szolgálnak.

Amennyiben te is igényt tartasz egy strapabíró darabra, tekintsd ezt egy jelnek, és ismerkedj meg közelebbről az ütésálló karórákkal!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő az orashop.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.