Vannak, akik váltig állítják, hogy a hátsó kijárat az csak kijárat, de semmiképp sem bejárat. Mások, akik viszont tapasztalták, hogy egy kis hátsó játszadozás mit adhat, élvezettel vetik bele magukat ebbe a mai napig tabunak számító témába.

Az anális együttlétek sokak fantáziáját izgatják, azonban jóval kevesebben vannak azok, akik ténylegesen a tettek mezejére lépnek. Egy biztos, ez az a téma, melybe előzetes felkészülés és tájékozódás nélkül nem szabad belevágni. Amíg ez nincs meg, addig az eszközök beszerzése is felesleges. Viszont, ha megvagyunk, és szeretnénk pár játékszert, akkor az erotikamarket.eu erotikus forgalmazó (Erotic Distributor) nyújthat segítséget.

Az elmaradhatatlan alapok

Az anális együttlét nem valami szégyellnivaló, ördögtől való dolog, vagyis, ha érdeklődünk a téma iránt, abban semmi rossz nincs. Férfiak és nők esetében egyaránt az ánusz az egyik leggazdagabb terület idegvégződések tekintetében. Így nem csoda, hogy mindkét nem esetében szép számmal előfordulnak olyanok, akik szívesen veszik a kényeztetés ezen fajtáját.

Azt viszont fontosnak tartjuk kiemelni, hogy csak akkor szabad a tettek mezejére lépnünk, ha valóban szeretnénk belevágni az anális kalandozás világába. Ha csak a partner erőltetése miatt mondunk igent, akkor biztosan nem lesz kellemes az élmény, hiszen a testünket nem tudjuk átverni, az izmaink megfeszülnek, méghozzá odalent is. Nagyon fontos sokat beszélgetni a témáról, alaposan tájékozódni és csak akkor belevágni, ha mindketten ezt akarjuk.

A hagyományos, hüvelyi behatoláshoz képest jóval nagyobb előkészületre van szükség a hátsó örömök esetében. Testileg és lelkileg egyaránt fel kell készülni. Eleinte érdemes az ujjakat bevetni és ha tetszik az élmény, akkor jöhetnek a játékszerek.

Örömszerzők hátsó élvezetekhez

Az anális játékszerek kifejezetten úgy lettek kifejlesztve, hogy egyszerűvé és élvezetessé tegyék a hátsó behatolást. Vannak pusztán formájukkal örömöt okozó örömszerzők, valamint olyanok is, melyek vibrációra is alkalmasak. A játékszerek általában egy kiszélesedő talppal is rendelkeznek, melynek feladata, hogy megakadályozza az eszköz felcsúszását.

Amire mindenképp ügyelni kell

Ahogy fentebb is említettük, az előzetes felkészülés nagyon fontos. A hüvely és a végbél között lényeges különbség, hogy utóbbi nem nedvesedik, vagyis nekünk kell gondoskodni a kellő síkosításról. Az anális síkosítók általában szilikonbázisúak, ami azért fontos, mert sok erotikus eszközzel ez az anyag nem kompatibilis. Ha játékszert is használni szeretnénk, akkor a vízbázisú termékek lehetnek segítségünkre.

De mielőtt használni kezdenénk, fontos gondoskodni a megfelelő előkészületről a befogadó fél részéről, mely általában az anális beöntést jelenti. Ez közel sem olyan rossz, mint sokan gondolják és az együttlét is jóval higiénikusabb lehet.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő az erotikamarket.eu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.