Molnár Zsolt lehet az az MSZP politikus, akiről a hétvégén egy blogbejegyzésben azt írták, hogy szex- és drogpartik állandó résztvevője. A magát „Angyal ügyvédjének” nevező személy arról is írt, hogy nemsokára jönnek a felvételei a „baloldali Borkairól”

A hétvégén jelent meg az interneten egy blogbejegyzés, magát „Angyal ügyvédjének” nevező ismeretlen személy tollában, amelyben azt ígéri, nemsokára robbantja a baloldali Borkai-ügyet.

A blogger szerint egy vezető ellenzéki politikus és egy frissen megválasztott budapesti kerületi polgármesterről van szó. Arról is ír, hogy ezek a személyek egy belvárosi lakásban tartják a „partikat”.

Hétfő reggel az ATV Start című műsorának vendége volt Molnár Zsolt. Az MSZP-s politikus elismerte, hogy ő az ügy egyik szereplője és nemrég zsarolták meg hasonló felvételekkel.

 „Nincs eltitkolt vagyonom, nem fogyasztottam kábítószert nem vettem részt drogos orgiákon” – ezt mondta a műsorban az MSZP pártigazgatója.

Molnár szerint rajta kívül van egy frissen megválasztott, fiatal, MSZP-s polgármester, akit megzsaroltak. A pártigazgató többszöri kérdésre sem nevezte meg, kiről van szó szerinte.

A LikeNews.hu más forrásból úgy tudja, hogy Őrsi Gergelyről, a II.kerület polgármesterteréről van szó.

 A zsarolás körülményeiről Molnár elmondta: az elmúlt időszakban egy, egykor az MSZP közelében dolgozó, „magát újságírónak nevező személy” milliós nagyságrendű pénzt kért tőle. A politikus arra kérte az „Angyal ügyvédje” blog íróját, ne várjon 2020 január 1-ig, ahogyan azt ígérte, hanem  azonnal hozza nyilvánosságra a birtokában lévő felvételeket.

Kiemelt kép: Molnár Zsolt, MSZP pártigazgató – Forrás: MTI