A közösségi oldalán számolt be róla a rapper Young G, hogy várandós barátnője Norina és ő külön töltötték a Valentin-napot, ugyanis a 25 hetes kismama kórházba került. Béci a közösségi oldalán tett közzé akkor egy megható posztot.

Boldog Valentin-napot kívánt

Béci az Instagramon kívánt boldog Valentin-napot, ugyanis kénytelenek voltak a szerelmesek ünnepét külön tölteni: „Életem Szerelme nagyon hiányoztok…nem érdekelt soha ez a valentin nap…de most tényleg meg tudom érteni azokat az embereket akik egyedül élik meg ezt az „ünnepet”! Sok szerelmes kép mindenhol én meg csak aggódom! Aggódom érted a babámért és azért hogy a kórházban minden orvos jól bánjon veled! Tudom, hogy a legjobb kezekben vagy de nem vagyok veled és nyilván féltelek!!! Kitartás kicsim, kellemes Valentin napot! Szeretlek titeket!!!Tiszta szívemből!” – írta a rapper a bejegyzésében.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a teljes poszt:

Norina is reagált

Béci barátnője is reagált párja Valentin-napi köszöntésére: „Boldog Valentin napot életem szerelme! Sajnálom, hogy nem melletted fekszünk most,de hidd el hamarosan újra együtt,hisz tudod Norci nagyon erős Nő és rettentően pozitív.A lányunkat is erre biztatom és tanítom.Hiányzik neki a hangod és a finom puszijaid,de mindenhol vannak nehézségek amik azért vannak,hogy megoldjuk és tanuljunk belőlük! Én ezt egy tanításként fogom fel most,amit egy életre megtanulok és pár nap múlva szeretném is megosztani a nagy közönséggel,hogy kikerüljék a leendő kismamák azt amiben most vagyunk.Egyenlőre ennyi,se pozitívat se negatívat nem tudok mondani erről! De annyi biztos,hogy a kislányom tökéletesen van és baja nem eshet,itt más a tét!kérdésekre nem válaszolok,mert nem tudok és nem is bírok még sajnos! Csak a szűk családdal beszélek a napokban! Megértéseket köszönöm” – írta Norina akkor a bejegyzésében.

Itt a teljes poszt:

Méhszájsebe van

Béci barátnője a közösségi oldalán most egy nagyon aggasztó bejegyzést tett közzé, sajnos az állapota súlyosbodott, ezért most már az intenzív osztályon kezelik. „25 hetes kismama vagyok. Van egy méhszájsebem, ami néha néha vérzett, de 4 napja voltam a Doktornőmnél, aki beküldött a Soteba az egyik legjobb Professzorhoz, hogy nézzen meg, mert már ez nagyon nem tetszik neki! Minden nagyon gyorsan zajlott, ami nagyon megrémisztett! A méhszájsebem rettenetesen nézett ki, azt mondta a Professzor másnap befekvés, kivizsgálnak és szövettant vesznek, ami altatásban történt,de a kisbabámnak nem árthat! Nem sűrűn vesznek szövettant kismamáktól, de nem tudják mi történik velem. Az intenzív osztályon tartottak megfigyelésen, nyilván nem egy leány álom, de ez legyen a legkevesebb, viszont éreztem, hogy nagyon vigyáznak rám! A kisbabám, ahogy kihoztak a kisműtétről egyből jelzett, hogy minden rendben van, áldott állapotban vagyok Ő vele! Ő egy kincs, aki az anyukájának annyi erőt ad, mint semmi a Földön! Azt érzem megállíthatatlan vagyok MIATTAD Már a kórházi szobámban fekszem és várok a szövettan eredményeire! Számomra ez a pár nap lesz a legszörnyűbb, de nagyon pozitív vagyok és nem engedem elhatalmasodni a szomorúságot! Felkészültem mindenre! Ami a legfontosabb, hogy a babámnak nem árthat, nem lesz koraszülött sem, rá nincs veszéllyel ez az egész! Ő ugyebár a méhemben van, ez az elváltozás pedig méhen kívül van és nem juthat be hozzá! Amik a kérdések… Annyira sürgősen meg kell műteni, hogy a baba bennem lesz, vagy elég utána?! Vagy elmúlik magától csak “begyulladt”…Én nagyon hiszek abban, hogy ez egy tanítás számomra, sűrűbben kell kivizsgálásokra járni, mert nekem a “legproblémásabb” szervem az a méhem! Hibáztatom magamat is, viszont vannak olyan dolgok amelyekre nem tud felkészülni az ember és megelőzni sem! Ezt nem tudjuk és lehet nem is fogjuk megtudni, hogy miért történt!…” – írta Mészáros Norina, aki jelenleg egy budapesti kórházban fekszik.

Ez Norina mai bejegyzése:

Ezt mondta Béci

A Blikk elérte telefonon Young G-t, aki elmondta a lapnak, hogy jelenleg a kórházban vár, ugyanis romlott a kedves állapota, éppen várja, hogy valaki részletesebben beszámoljon neki Norina és a kicsi állapotáról. „Nagyon rosszak az állapotok és most kellett berohannom a kórházba az intenzív osztályra. Most jön le hozzám egy nővérke elmondani, hogy mi a diagnózis és mi a probléma.” – mondta a Blikknek Rácz Béla. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rácz Béla és Mészáros Norina, Fem3