A tolna megyei Kaposszegcsőn teljesen lezárta a TEK a főutcát, úgy tudjuk egy volt rendőr felakarta robbantani a házát és késsel fenyegette a családját.

A Dombóvár melletti településen teljes útzár van, óriási erőkkel vonult ki a TEK, azaz a Terrorelhárítási Központ.

A Tolna Megyei Rendőrfőkapitányság megyei szóvivője a LikeNews.hu hírportálnak az imént megerősítette, hogy Kaposszekcsőn rendőri intézkedés történt, amely jelenleg is folyamatban van.

Búsné Hepp Gyöngyvér a Tolna Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferense porálunknak nem kívánt részleteket elárulni a Kaposszekcsőn történő ügyről, most este azt nyilatkozta, hogy egyelőre sajtóközleményt sem akarnak kiadni.

A helyszínen készült kiemelt fotón is jól látszik, hogy áll a forgalom az úton. Úgy tudjuk az érintett ház szomszédságából kitelepítették a lakókat, ezek szerint valóban robbantásos fenyegetés történhetett. Friss hírek itt

A Facebookon azt írják, hogy mindenki az utcán van és a villogó autókat figyeli, mert ilyent ritkán látni az 1500 fős településen.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Olvasói fotó – Köszönjük olvasónknak, hogy fotójával segíti mások hiteles tájékoztatását.