Gáspár Laci rettenetesen érzi magát, amiért elrontotta a Gyöngyhajú lány szövegét azzal, hogy véletlenül zöldhajú lányt énekelt az X-Faktor színpadán. Az énekest rengeteg támadás ért, Laci nem győz bocsánatot kérni. Most Majka és Tóth Gabi kelt védelmére.  

Gáspár Laci bakija

Gáspár Laci belebakizott az Omega slágerébe, amikor szombaton Kóbor Jánosra emlékeztek az X-Faktorban. A mentor a zenekar Gyöngyhajú lány című számával készült, ám a refrén második részében zöldhajú lányt énekelt.

Rázúdult a népharag

Az RTL Klub oldalára nem került fel a Gáspár Laci előadása, a videómegosztókra azonnal feltöltötték a nézők. A Dunakeszin élő énekes a baki után a tehetségkutató házigazdájának, Miller Dávidnak azt mondta, hogy izgalmában rontotta el a dalszöveget. Bárhogy is történt Lacira zúdult a népharag.

Bibliai idézettel reagált

A kommentcunamira válaszolva az énekes a műsor másnapján  egy bibliai idézettel reagált közösségi oldalán, ahol ezt írta: „Ne örülj, én ellenségem! Elestem ugyan, de felkelek, mert ha még a setétségben ülnék is, az Úr az én világosságom! Mikeás7;8″

Bűnbánat gardróbban

Laci nemrég egy videóval reagált, amelyben az Apostol együttes A legtöbb ember ott hibázza el című számát énekelte. Laci a felvételt minden bizonnyal a dunakeszi háza gardróbjában rögzítette, vállfán függő öltönyök és gondosan összehajtogatott pulóverek közt kesereg. A videót ide kattintva nézheted meg.