A Street Kichen Youtube csatorna és az RTL sztárja, Fördös Zé a magyarországi kínai konyha egyik mesterével egy méteres tésztákat és extra csípős ételeket kóstól, sőt el is mondja, hogyan készülnek.
Fördös Zé tudja, hogyan kell megérkezni egy gasztróvideó forgatására: farkaséhesen. Amikor megérkezik Wang mester éttermébe nem is rejti véka alá, hogy nem evett még semmit, nem is reggelizett.
Az első állomás a konyha, ahol azonnal megismerkedünk az egyméteres tészta trükkjével. Wang mester az agyontetkózott karjaival saját maga szervírozza Zének az egyméteres tésztát, amit csak rendetlenül lehet enni.
Wang mester konyhája után a Monori Centerbe megy Zé, ahol rengeteg kínai alapanyagot lehet kapni. Itt rengeteg kínai kifőzde, étterem és árus van. Amolyan budapesti china town ez a piac.
Sült disznóköröm, medúza, savanykás csirkeláb, köleses tengeri uborka, halbőrleves, bárány a menü. Persze van sült kacsa, császárhús és taro-taro gyökér is.
Ha nem tudnád ezek micsodák, hogyan néznek ki és pláne, hogyan eszik meg, akkor nézz bele Fördös Zé videójába alább.
Kiemelt kép: részlet Fördös Zé Youtube videójából