A napelemes fényfüzérek sok helyszínen lehetnek ideális dekorációk, így mindenkinek érdemes lehet elgondolkodni a beszerzésükön. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy milyen lehetőségek vannak ezen a téren, így mindenképpen érdemes lesz velünk tartani!

LED-es megoldások

A napelemes fényfüzérek közül sok termék LED-es izzókkal van ellátva, melyek magas fényminőséget, illetve hosszú élettartamot biztosítanak. Ezenfelül kevesebb energiát is fogyasztanak, mint a hagyományos verziók, így egy töltéssel több ideig tudnak világítani. 

Ez rendkívül előnyös lehet, hiszen a hosszan éjszakába nyúló nyári grillpartik esetén sem kell majd fények nélkül maradnunk. Amennyiben a legjobb minőségű termékek közül szeretnél válogatni, nézz szét a Deconline.hu napelemes fényfüzér kínálatában!

Természetesen sokféle stílusban és kialakításban van lehetőségünk beszerezni ezeket a fényforrásokat. Léteznek például olyan darabok, amelyek tradicionális villanykörtéket jelenítenek meg. 

Ha a hagyományos vonalat kedveled, akkor ez a termék kitűnő választás lehet számodra. De van olyan verzió is, amelyen színes gömbök láthatóak, így ha az extrémebb megoldásokat kedveled, akkor is megtalálod majd a számításaidat. Nézz körül a kínálatban, hiszen érdekes darabok várnak rád!

Különleges verziók

Akár olyan fényfüzért is megvásárolhatsz, amely fényzuhatag képében jelenik meg a valóságban. Ezzel a termékvariációval igencsak fel tudod dobni az adott környezet hangulatát, és biztosan a meghívott vendégeidnek is tetszeni fog. 

A fényhatások minden összejövetelt egy újabb szintre emelnek, hiszen gondoljunk csak bele, milyen hangulatos lehet egy pohár bor és kellemes zene mellett ülni a kertben egy nyári estén szép világítással körülöttünk. Ezt az élményt valószínűleg mindannyian szívesen átélnénk.

Amennyiben a húsvéti ünnepek környékén szeretnénk világításokat felszerelni, akkor tojás alakú fényfüzért is beszerezhetünk. Ez biztosan a gyermekeknek is tetszeni fog, hiszen ők általában kedvelni szokták a játékosabb színeket, formákat. 

Ezen verzió is úgy lett megtervezve, hogy tökéletesen megállja a helyét kültéren is. Ennek fényében nem kell megijednünk akkor sem, ha egy kicsit rosszabbra fordul az idő, és elered az eső. Hiszen ekkor sem fogják feladni a harcot, és továbbra is szépen világítanak majd.

Állatos formák

Létezik olyan fényfüzér is, amely állatos formát ölt. Például lehetőségünk van arra, hogy egy bokorra méhecskéket varázsoljunk apró kis világítások formájában. Ez is igazán feldobhatja a kertünk hangulatát, így biztosan mindenkinek tetszeni fog. Tekintsd meg te is, hogy milyen lehetőségeid vannak ezen a téren!

Összességében tehát sokféle fényfüzér közül válogathatunk, így biztosan megleljük majd azt, amelyik a leginkább passzol az udvarunkhoz, illetve az elképzeléseinkhez. Egy biztos, bármelyikre is esik a választásod, semmiképpen nem fogsz vele mellényúlni, hiszen a fények minden udvar hangulatát maximálisan feldobják.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.